5-vanligaste-dromresmalen.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Uppfyll dina resedrömmar med ett privatlån utan säkerhet

Drömmer du om att resa utomlands? Då är du definitivt inte ensam! Så gott som alla svenskar vill resa och uppleva mer. Vilken är din drömresa? Här är fem populära resmål världen runt för alla globetrotters.

USA

För många står en rundresa i USA överst på önskelistan. ”Allt är stort i USA”, finns det ett uttryck som säger. Men planera resan väl, för här finns det otroligt många möjligheter: Är det Route 66 på motorcykel du drömmer om? Ska Grand Canyon vara ett delmål på resan? Gillar du stora städer som Las Vegas, San Fransisco, Washington eller New York? Eller är det en familjeresa till Disneyland i Florida som lockar mest? För många är det inte antingen eller som gäller – utan man vill helst uppleva så mycket det bara går när man ändå tar flyget ”over there”.

Europa

En rundresa eller storstadssemester i Europa ligger lika högt på många svenskars önskelista som USA. Åk gondol i Venedig, kasta dig nerför pisterna i franska alperna. Sola och bada i Grekland eller Kroatien. Det råder ingen tvekan om att många av världens mest spännande resmål finns i Europa, inte minst för den kulturintresserade. En rundresa i Europa kan vara väl så spännande som en resa till Asien eller USA.

Australien och Nya Zeeland

När man talar om exotiska resmål går det inte att förbise Australien. Ett unikt djurliv, aboriginernas kultur, natur och friluftsliv – här står upplevelserna i kö. Söker du äventyr, som att åka iväg på forsränning och hoppa bungyjump är Queenstown på Nya Zeeland stället att åka till. Eller kanske vill du se de större städerna och den urbana kulturen? Oavsett vilket är en tur till Sydney något du absolut bör ha med i resplanen.

Asien

Har du redan sett det mesta av Europa kan det vara dags att styra kosan mot Asien. Här är de kulturella skillnaderna mot lilla Sverige totala och äventyren hägrar överallt. Storstadsliv i Tokyo, kultur och natur i Vietnam, bad och snorkling i Thailand – oavsett hur din dröm ser ut, väntar fantastiska upplevelser runt hörnet.

Afrika

Är du på jakt efter exotiska och fullständigt unika upplevelser? När det gäller naturupplevelser, spänning och äventyr kan inte mycket mäta sig med Afrika. På denna stora kontinent finns alla möjligheter. Du kan till exempel åka på safari i Botswana, se Victoriafallen i Zambia eller varför inte njuta av den fantastiska naturen i Kapstaden?

Resedrömmen kan gå i uppfyllelse med ett privatlån utan säkerhet

Med ett privatlån utan säkerhet från re:member kan din resedröm gå i uppfyllelse. Tack vare de förmånliga villkoren behöver du inte skjuta resan på framtiden. Med vår lånekalkyl kan du se hur mycket du kan låna och vad månadskostnaden blir beroende på vilken återbetalningstid du väljer.

Ansök om ett privatlån utan säkerhet till din stora resa i dag!

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2022-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, uppläggningsavgift 395 kr betalar du mellan 1 892 - 2 657 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är mellan 5,23 % - 22,10 % och totalt belopp att betala är mellan 113 537 - 159 424 kr. Kreditgivare: Entercard Group AB (org. nr. 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen. För fullständiga villkor klicka här.