lyxhotell.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Unika lyxhotell över hela världen

Har du någonting du vill fira ordentligt, till exempel en bröllopsdag? Eller känner du bara för att åka på en lyxsemester med extra allt? Här kan du läsa om några lyxhotell runtom i världen som erbjuder någonting alldeles extra, till priser som är acceptabla för de flesta. 

Design- och lyxhotell i Europa

Du behöver egentligen inte resa längre än till en europeisk storstad för att finna några av de mest luxuösa och arkitektoniskt fulländade pärlorna i världen. Vill du hålla dig på en prisnivå som ligger bara något över standardpriset på svenska hotell får du mycket lyx och flärd för pengarna på Sofitel Grand Hotel Sopot i Polen. Hotellet ligger i ett av Polens mest exklusiva områden vid kusten och har alla tänkbara bekvämligheter, bland annat ett spa. Här kan du promenera och njuta av solnedgången vid den kilometerlånga vita sandstranden.

Längtar du efter höga berg och djupa dalar kan du bo på Grand Hotel Kronenhof i Schweiz, ett lyxhotell som nyligen vann utmärkelsen The Traveller’s Choice. Detta femstjärniga hotell som ligger i St. Moritz-regionen har det mesta. Ett kök av högsta klass, hisnande utsikt mot de majestätiska Alperna och förstklassig service. Rumspriserna ligger på svensk nivå och uppåt vilket gör att du kan välja rumsstandard med hänsyn till plånboken. Vi kan garantera en alldeles fantastisk upplevelse! 

Lyxhotell och exotiska omgivningar

Viceroy Bali har vunnit flera internationella priser för sina rumslösningar, sin service och sin gästfrihet. Här kan du koppla av och njuta i den överdådiga lyxen, de exotiska omgivningarna och det behagliga klimatet. Sköna bassänger och komfortabla lyxsviter, ett kök som får det att vattnas i munnen är inte fel. Som det anstår ett lyxhotell finns förstås spa och alla bekvämligheter såsom egen landningsplats för helikopter!

Kändisar och extravaganser 

Om du vill bo på ett av världens dyraste och mest berömda lyxhotell ska du ta in på Beverly Wilshire Hotel i Beverly Hills i USA, där bland annat filmen Pretty woman spelades in. Egentligen kan hotellet inte mäta sig med de mest eleganta lyxhotellen, men i gengäld är chanserna stora att du kommer att stöta på en eller annan kändis.

Med ett privatlån från re:member kan du fylla på din reskassa 

Med ett privatlån från re:member kan du späda på din resebudget med allt från 10 000 upp till 500 000 kronor, utan att du behöver belåna din bostad. Hos re:member får du förmånliga lånevillkor och en översiktlig avbetalningsplan. 

Ansök om ett privatlån i dag, så får du snabbt svar på din ansökan.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2022-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, nominell ränta 7,95%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 033 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 8,43 % och totalt belopp att betala är 121 995 kr. För fullständiga villkor klicka här.