na-dromdestinationen-privatlan-utan-sakerhet.jpg
Funderar du på en resa?

Med ett privatlån kan du resa när du vill.

Nå destinationen med ett privatlån utan säkerhet

Vad sägs om att faktiskt komma iväg på resan istället för att bara drömma om den? Med ett privatlån utan säkerhet kan du resa precis vart du vill utan att behöva bekymra dig om något annat än vilka upplevelser som väntar dig.

Drömmer du om att ta långledigt från jobbet och resa någonstans, långt bort? Och inte bara en vanlig charterresa, utan en äventyrsresa till länder och platser du aldrig besökt förut? Asien är en världsdel med mängder av spännande länder och kulturer. Här finns allt från enorma storstäder till underbara små bukter och stränder – och bakom varje hörn väntar ett nytt äventyr.

Om du inte har pengar till resan just nu, kan ett privatlån utan säkerhet vara ett alternativ. Sen återstår det bara att ordna visum och ta ledigt från jobbet.

Privatlån utan säkerhet

Fördelen med ett privatlån är att du kan använda pengarna till precis vad du vill. Hos re:member kan du låna från 10 000 till 500 000 kronor, vilket gott och väl räcker för att finansiera din drömresa. Oavsett om du önskar dig bort till Maldivernas vita stränder eller storstadsvimlet i Singapore är en resa till exotiska Asien en upplevelse för livet.

Varje land i Asien har sin unika charm. Här finns några av världens äldsta civilisationer, fantastisk arkitektur och underbara naturmiljöer. Reser du till Kina får du inte missa en tur till historiska Beijing och den kinesiska muren.

Upplevelser för livet

Med sin unika blandning av ultramoderna miljöer och gamla traditioner är Tokyo en minst sagt annorlunda storstad. Här kan du shoppa och besöka imponerande palats och stadsdelen Harajuku med sin speciella fashionkultur. Res i mars eller april om du vill se körsbärsträden blomma.

Om du är ute efter bad och äventyr är Bali perfekt. Här kan du besöka gamla tempel, rida på elefanter och skämma bort dig med en härlig massage på ett av alla spa-ställen. Sydkorea är ett underskattat resmål. Under april - juni finns det massor av festivaler att uppleva och har du möjlighet att resa i november får du vara med om den vackra lyktfestivalen i Seoul.

 

Förverkliga drömresan med re:member privatlån.

Reslycka kan visst köpas

Det sägs att lycka inte kan köpas för pengar, men en långresa som ger dig den där obeskrivliga lyckokänslan kan du faktiskt köpa dig till. Många tycker om att drömma sig bort, men varför inte göra slag i saken och uppleva drömmen på riktigt?

Med ett privatlån utan säkerhet från re:member får du ett flexibelt lån som är anpassat till din ekonomi, så att du har full kontroll när du kommer hem från din drömresa. Du kan få upp till 15 års återbetalningstid och individuellt anpassad ränta. Förverkliga drömresan och få minnen för livet – ansök om ett privatlån utan säkerhet nu. 

Lycka till med din resplanering!

Ansök om re:member privatlån 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2022-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, nominell ränta 7,95%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 033 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 8,43 % och totalt belopp att betala är 121 995 kr. För fullständiga villkor klicka här.