billigt-privatlan-till-dromresan.jpg
Ung och fri?

Passa på och se världen medan du kan!

Resetips

Välj ett billigt privatlån till din drömresa

Har du ordning på ekonomin, men önskar att du hade lite mer pengar till resan du aldrig kommer att glömma? Funderar du på hur man hittar ett billigt privatlån? Läs vidare och låt dig inspireras innan du packar ryggan. 

Du kommer inte att vara ung och fri för evigt. Så passa på att ge dig ut på äventyr och res till exotiska platser medan du har möjlighet. Chansen är stor att du kommer att få uppleva sådant du aldrig kommer att glömma. Det finns mängder av spännande äventyr och resmål att välja mellan, allt från världens största karneval i Rio de Janeiro, till paragliding på New Zealand.

Det sägs att resor är det enda som faktiskt gör livet rikare och du har kanske redan gjort några stycken. Inget går upp mot att ta ledigt en månad eller två och resa till platser man aldrig har sett förut. Har du funderat över vilken sorts äventyr du skulle vilja vara med om? Om inte, kan en backpackerresa i Sydostasien vara ett tips.

På jakt efter ett billigt privatlån?

Om du behöver låna pengar billigt för att komma ett steg närmare drömresan kan ett privatlån från re:member vara ett alternativ. Du kan låna upp till 500 000 kronor utan säkerhet. Vilken ränta du får avgörs av kreditbedömningen vi gör när du ansöker, men tänk på att totalkostnaden blir lägre ju kortare återbetalningstid du väljer. Du kan när som helst göra extra amorteringar på ditt lån och du kan också slutbetala ditt privatlån i förtid om du så önskar utan att det kostar något extra. Om du betalar tillbaka lånet snabbare minskar dessutom den totala kostnaden för lånet.

Du som har fyllt 18 år, har en fast inkomst och saknar betalningsanmärkningar kan enkelt söka om ett billigt privatlån genom att fylla i en ansökan här.

Ett tips är att du tänker igenom hur mycket pengar du behöver för resan, så att du inte lånar mer än nödvändigt. Även om det är frestande att låna 100 000 kronor och känna sig rik ett tag, är det bättre att vara smart och tänka lite på framtiden.

Planera ditt reseäventyr

Om du väljer en backpackerresa genom Sydostasien kan vi rekommendera Angkor Wat i Kambodja, Laos, Hanoi i Vietnam, Bali och Ubud i Indonesien eller varför inte Chiang Mai i Thailand. Fullmånefesterna på Koh Phangan är också superpopulära.

I början av åttiotalet samlades några backpackers runt en liten eld på stranden Haad Rin för att dansa natten lång i fullmånens sken. Nuförtiden hålls arrangemanget varje månad och lockar ofta över 10 000 personer.

Festen startar i skymningen när månen visar sig och fortsätter långt in på morgontimmarna. Självklart dans till techno, trance, reggae och RnB och det är alltid någon form av underhållning – allt från jonglörer till svärdslukare. Kanske fullmånefesten blir den bästa festen du varit med om?

Börja planera ditt äventyr redan i morgon

 

Testa lånekalkylen och ansök om ett billigt privatlån från re:member i dag – och börja planera äventyret redan i morgon. Förkrav: att du har fyllt 18 år, har en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar.

Ansök om re:member privatlån 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2022-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, nominell ränta 7,95%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 033 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 8,43 % och totalt belopp att betala är 121 995 kr. För fullständiga villkor klicka här.