lana-pengar-till-renoveringen.jpg
Har du renoveringsplaner?

Här är privatlånet för dig som ska renovera.

Ansök idag

Renovera med privatlån

Ska du kakla om i badrummet eller renovera köket? Att renovera bostaden kostar en hel del och är ett av de vanligaste skälen till att vi svenskar tar ett lån. Ett flexibelt privatlån ger dig en möjlighet att förverkliga ditt drömprojekt redan idag.

Att renovera bostaden har blivit något av en folksport i Sverige. Enligt en SIFO-undersökning från Folksam sysslar tre miljoner svenskar med att renovera, bygga ut och måla sina hus under sommarmånaderna.

Smart att låna till renoveringen

Ska du bygga ett nytt kök, renovera det gamla eller fixa till badrummet? Oavsett om du har stora eller små renoveringsplaner kan det vara bra att ha en extra slant på kontot. Med ett privatlån från re:member kan du till förmånliga villkor finansiera ditt projekt.

Att renovera kök och badrum kostar en hel del och det kan ta tid att spara ihop de pengar som behövs. Mycket kan du göra själv om du är händig, men för till exempel elarbeten måste du anlita en fackman. Och det bör du ta i beräkningen när du gör budgeten.

Hos re:member kan du låna upp till 500 000 kronor, vilket borde räcka till de flesta renoveringsprojekt.

Många resonerar lite galet

Även om vi svenskar inte tycks göra något annat än att renovera våra lägenheter och bygga på våra hus är det många som tänker lite bakvänt. Att måla väggar och tapetsera inomhus, köpa nya möbler och byta ut dörrar är väl bra. Men det viktigaste är att köket och badrummet är i gott skick, för att inte tala om tak och ytterväggar.

En fin tapet i vardagsrummet säger ingenting om bostadens egentliga standard. Ta istället itu med det viktigaste först. På så sätt ökar värdet på din bostad och det tjänar du på i längden.

Enkelt att låna pengar

Att ansöka om ett privatlån från re:member till att renovera är enkelt. Har du en ordnad ekonomi och inga betalningsanmärkningar kan du erbjudas en lägre ränta och du kan välja en återbetalningstid på upp till 15 år.

Med lånekalkylen kan du enkelt se vad månadskostnaden blir för olika lånebelopp och återbetalningstider och välja det alternativ som passar dig bäst.

Ansök om ett lån i dag, så kommer du snabbt igång med ditt renoveringsprojekt.

Ansök om privatlån

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 6,35 % - 21,35 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.