renovera-sommarstugan-med-privatlan.jpg
Behöver sommarstugan rustas upp?

Så här finansierar du renoveringen.

Ansök om re:member privatlån

Låna till renoveringen - förnya sommarstugan

Är du en av alla svenskar som har ett fritidshus men sällan använder det? Genom att låna till din renovering kan du själv skapa det smultronställe du alltid drömt om.

Fiska, bada, plocka svamp och mysa framför brasan. Att lämna stan och komma ut i naturen är livskvalitet! Så varför låta huset stå och förfalla när du kan skapa ett drömställe av det?

Ett privatlån kan vara lösningen

Behöver stugan målas om? Är den för liten och behöver byggas ut? Eller drömmer du om att bygga ett modernt badrum med dusch och tvättmaskin?

Genom att låna till din renovering kan du sätta dina planer i verket direkt. En renovering ökar inte bara värdet på huset, det är dessutom en investering i ökad livskvalitet för hela familjen.

Väljer du att uppgradera stugan med moderna faciliteter, som till exempel dusch och tvättmaskin blir det också roligare och bekvämare att använda den. För vad är vitsen med att ha ett fritidshus som bara står och förfaller?

Ta ett privatlån och kom igång med renoveringen av sommarstugan.

Flexibelt lån

Oavsett om huset bara behöver piffas upp, eller om du vill bygga ut eller renovera det från grunden kan ett privatlån från re:member vara lösningen. Du kan låna upp till 500 000 kronor, så du behöver inte vänta med att komma igång.

Privatlånet från re:member är flexibelt på så vis att du kan anpassa återbetalningstiden till din ekonomi – du kan välja en återbetalningstid på upp till 15 år. Men innan du ansöker om att låna till renovering bör du göra en budget, så att du vet att lånebeloppet räcker till allt som behövs.

Låna till din renovering och förverkliga drömmen

Är det långt till stugan har du kanske inte tid att göra allt själv. I så fall kan det vara en bra idé att anlita hantverkare för vissa delar av projektet. Gör du sedan en del av arbetet själv på helgerna kan du se till att allt blir precis som du vill ha det.

Ett fritidshus ska vara ett ställe där du kan koppla av från vardagsstressen. Så vänta inte med att förverkliga drömmen. Ansök om ett privatlån från re:member i dag.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2021-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, uppläggningsavgift 395 kr betalar du mellan 1 892 - 2 657 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är mellan 5,23 % - 22,10 % och totalt belopp att betala är mellan 113 537 - 159 424 kr. Kreditgivare: Entercard Group AB (org. nr. 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen. För fullständiga villkor klicka här.