vindsurfing.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Lyckliga ögonblick - prova vindsurfing

Det är lika bra att erkänna det: Att ha vinden i sin hand är en förförande tanke. Och om tanken lockar, föreställ dig hur själva upplevelsen kommer att vara! Vindsurfing är ingen ny sport, men den har kommit för att stanna. Det är du mot elementen. Den som en gång har susat fram över vågorna, framburen av vinden, glömmer det aldrig. Kanske är det därför vindsurfare utbyter menande blickar och ler varje gång gässen går vita på sjön och flaggorna står rakt ut i blåsten?

Alla kan lära sig vindsurfing! 

Vindsurfing handlar kort och gott om att bemästra seglet som är fäst i surfbrädan. Det handlar om att våga, att ge sig hän och inte vara rädd för att misslyckas. Självklart kommer du att ramla i vattnet i början, men det är å andra sidan det enda som händer när du inte får till det. Och med våtdräkt och flytväst är det inte mer dramatiskt än att ta ett dopp på grunt vatten. Dagens vindsurfingbrädor är enkla att använda och när du väl lärt dig hur du tar dig upp på brädan (det är inte alls särskilt svårt) kommer du garanterat vilja ge dig ut på vattnet – om och om igen. Du kommer att märka att du blir lite bättre för varje gång du provar vindsurfing och vet att snart sitter det! 

Vindsurfing är höjden av lycka 

Det sägs att upplevelsen av lycka kan sammanfattas i tre ord: balans, bemästrande och glädje. Underligt nog är det just precis detta som är kärnan i vindsurfing – du hittar balansen, bemästrar seglet och känner glädje. Om du ber en vindsurfare berätta om sin sport får du vanligtvis höra att tjusningen ligger i friheten, spänningen och känslan av att fara fram över vattnet med vinden i ryggen. Och naturligvis får du höra att du bara måste prova på det du med! Vindsurfing är en sport som kan utövas i princip överallt där det finns öppet vatten – vid havskusten, i en insjö, hemma eller på utlandssemestern. Gillar du att resa och har lust att prova på några andra spännande aktiviteter? Läs vår guide till exotiska äventyrsresor här

Pengar och extra trygghet 

Vindsurfing kräver inte massor av utrustning och sporten är inte särskilt dyr att utöva. Men liksom de flesta aktiviteter krävs en liten investering i början. Om du inte har pengar på sparkontot just nu kan ett privatlån vara en lösning. re:member erbjuder privatlån utan krav på säkerhet och du kan låna från 10 000 upp till 500 000 kronor. Med vår lånekalkyl kan du enkelt se vad månadkostnaden blir för olika lånebelopp.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2021-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, uppläggningsavgift 395 kr betalar du mellan 1 892 - 2 657 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är mellan 5,23 % - 22,10 % och totalt belopp att betala är mellan 113 537 - 159 424 kr. Kreditgivare: Entercard Group AB (org. nr. 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen. För fullständiga villkor klicka här.