hitta-hobby-privatlan.jpg
Vad vill du förverkliga?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Att ha en hobby kan verkligen berika livet

Att ha en hobby är viktigt för de flesta. En hobby gör livet roligare, hjälper oss att koppla av från vår stressiga vardag och ökar livskvaliteten. På den här sidan har vi samlat några artiklar om olika hobbyer som kan vara värda att testa på.

De flesta har någon form av fritidsintresse eller hobby, som att spela ett instrument, träna på gym eller dansa salsa. Vissa hobbyer är gratis, som att jogga i skogen till exempel, medan andra kostar en hel del. Fråga den som sysslar med motorsport, segling eller har egna hästar till exempel.

Oavsett hur mycket pengar vi spenderar på en hobby anser nog de flesta av oss att det är värt varenda krona, inte minst för att en hobby hjälper oss att koppla av från vardagsstressen. Att göra något man verkligen är intresserad av gör helt enkelt livet roligare. Om det är pengabrist som hindrar dig från att komma igång med din hobby kan ett privatlån utan säkerhet vara en lösning.

En mer meningsfull fritid med en ny hobby

Ett bra sätt att komma igång med en ny hobby är att gå på kurs. Det kan vara precis vad du behöver för att ta steget. Anmäl dig till en kurs i det du är intresserad av, till exempel att dansa tango eller lära dig ett nytt språk. Ett bra ställe att börja på är kurser.se, som är en samlingsplats för kurser som bedrivs på fritiden. Här kan du söka bland 10 000 kurser från hundratals arrangörer i Sverige. Du kan söka på kurser inom en mängd olika kategorier, såsom hantverk, dans, målarkurser etc. Börja med att välja plats, det vill säga orten där du bor.

Kurspriserna varierar självklart en hel del, beroende på vilken kurs det är och hur länge den pågår. Om du inte har pengar just nu, kan du betala kursen med re:members kreditkort och betala senare, antingen allt på en gång eller lite varje månad.

Hitta en hobby som passar din livsstil

Är du en av dem som ännu inte har hittat en hobby du trivs med och behöver ha något kul och meningsfullt att göra på fritiden? Kanske kan du hitta lite inspiration i artiklarna nedan?

Om du behöver lite extra pengar till din hobby kan ett privatlån från re:member vara ett alternativ. Du kan låna från 10 000 till 500 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 15 år. Du behöver inte ställa någon säkerhet för lånet och kan använda pengarna till vad du vill. Att ansöka om ett privatlån hos re:member är enkelt och du får svar direkt.

Läs gärna våra artiklar om olika hobbyes att prova på nedan! 

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 6,35 % - 21,35 % (2023-05-30). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 220 000 kr återbetalat under 12 år, nominell ränta 9,85%, uppläggningsavgift 395 kr betalar du 2 615 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är 10,35 % och totalt belopp att betala är 376 536 kr. För fullständiga villkor klicka här.