Fotograferande kvinna på bilsemester. Hur lång är utbetalningstiden? Allt du behöver veta om ditt privatlån från re:member hittar du här.

Vad erbjuder vi för ränta?

Vi erbjuder dig individuell ränta. Vilken ränta du blir erbjuden beror bland annat på din kreditvärdighet och hur din ekonomi ser ut. De aktuella räntespannen är 4,95%, 5,95 %, 7,95 % 9,95%, 14,95% och 19,95%.

Läs mer

Varför erbjuds konsumenter olika räntor?

Räntesatsen på lånet återspeglar kreditvärdigheten hos dig som kund.

Läs mer

Vad avgör vilken ränta jag får?

Räntesatsen på lånet återspeglar kreditvärdigheten hos dig som kund.

Läs mer

Erbjuder re:member både fast och rörlig ränta?

Nej, re:member erbjuder enbart rörlig ränta. Rörlig ränta innebär att räntesatsen följer förändringarna på räntemarknaden, vilket innebär att räntan kommer att kunna förändras under din låneperiod.

Läs mer

Vad betyder rörlig ränta?

Rörlig ränta är ränta som ändrar sig kontinuerligt och kan både gå upp och ner. Räntesatsen följer förändringarna på räntemarknaden, vilket innebär att räntan kommer att kunna förändras under din låneperiod.

Läs mer

Kan räntan för lånet öka?

Ja, eftersom vi erbjuder rörlig ränta. Rörlig ränta innebär att räntesatsen följer förändringarna på räntemarknaden, vilket innebär att räntan kommer att kunna förändras under din låneperiod.

Läs mer

Vad betyder nominell ränta?

Den nominella räntan är den angivna årliga räntan på ett lån, med undantag för bankavgifter.

Läs mer

Vad menas med effektiv ränta?

Den effektiva räntan är ett jämförelseverktyg som visar hur stor den totala kostnaden för lånet är, inklusive alla avgifter, som till exempel uppläggnings- och aviseringsavgift. 

Läs mer

Varför är räntan högre för ett blancolån än ett bolån?

Eftersom ett blancolån är ett lån utan säkerhet löper långivaren en högre risk med att låna ut pengar, till skillnad från ett lån där exempelvis din bostad står som säkerhet för lånet. Ett blancolån är helt enkelt ett lån där långivaren, till exempel en bank eller ett finansbolag, inte ställer några krav på säkerhet.

Läs mer