Privatlån

Det är dessvärre inte möjligt att ansöka om ett privatlån för tillfället.

  • Låna upp till 350.000 kr
  • Ränta från 4,95%
  • Smidig ansökan och besked direkt

Eff. ränta 6,28% - 22,48% vid ett lån på 120 000 kr återbetalt under 8 år (2016-04-01)

Privatlån från re:member

Vad drömmer du om?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

re:member privatlån är till för dig som vill låna pengar till att förverkliga en dröm som verkligen betyder något, för dig. Oavsett om du vill låna pengar till att renovera ditt badrum, ta ett billån, låna till en resa eller bara förtjänar en belöning – med re:members privatlån kan du låna upp till 350 000 utan säkerhet. Med hjälp av vår lånekalkylator kan du enkelt se hur mycket du kan låna och vilka räntor som gäller.

Tre generationers kvinnor fikar i kök. Upptäck fördelarna med ett privatlån.

Lån utan säkerhet från re:member

Om du har fyllt 18 år, har fast inkomst och inga betalningsanmärkningar kan du ansöka om ett lån utan säkerhet från re:member, vilket innebär att du inte behöver ställa någon form av pant eller säkerhet för lånet. Du kan låna från 10 000 till 350 000 kronor och du bestämmer själv vad du ska använda pengarna till. Vilken ränta du får på lånet beror på lånebeloppet, önskad återbetalningstid och den individuella kreditbedömning vi gör i samband med din ansökan.

Så här ansöker du om ett lån utan säkerhet

Att ansöka om ett privatlån hos re:member är enkelt. Med vår lånekalkylator nedan kan du se hur mycket du kan låna. Välj önskat lånebelopp och önskad avbetalningstid så visas månadskostnaden automatiskt. På så sätt kan du hitta fram till det alternativ som passar din ekonomi bäst. Du kan också ansöka om lånet direkt från lånekalkylatorn.

re:members privatlån är ett lån utan säkerhet och du bestämmer själv vad du ska använda pengarna till. Du får svar direkt och din ansökan är inte bindande. 

Beräkna månadskostnad

Lånebelopp:

Önskad avbetalningstid:

Beräknad månadskostnad:

  •  kr per mnd vid 4,95 %  ränta. Totalkostnad:  kr
  •  kr per mnd vid 5,95 %  ränta. Totalkostnad:  kr
  •  kr per mnd vid 9,95 %  ränta. Totalkostnad:  kr
  •  kr per mnd vid 19,95 %  ränta. Totalkostnad:  kr

Eff. ränta 6,28 %-22,48 % vid ett lån på 120 000 kr återbetalt under 8 år (2016-04-01)

Kvinna och man vid frukostbord. Använd lånekalkylatorn för att enkelt beräkna kostnaden för ett privatlån.
Par vid sjö. Ett privatlån kan hjälpa dig att förverkliga ditt drömprojekt.

re:member privatlån ger dig tygghet i vardagen

Livet handlar inte bara om att uppfylla drömmar. Vardagen har sina utmaningar, som du kanske inte har pengar till där och då. Du kan vara i en period där utgifterna är större än intäkterna, eller fick du kanske högre restskatt än förväntat? Och plötsligt behöver bilen service, du fick en oväntat stor räkning, något i huset är i behov av att repareras eller diskmaskinen slutar att fungera. Vid oförutsedda utgifter eller då lönen inte räcker till kan du med hjälp av re:member privatlån få balans i vardagsekonomin.

Inget krav på säkerhet och snabb hantering av ansökan

När du ansöker om re:member privatlån så kan du låna pengar utan krav på säkerhet i form av tillexempel din bostad. Med re:member privatlån har du alltid pengar till hands om någonting händer eller om du behöver få något gjort här och nu. Det ger dig trygghet. 

Kvinnor vid bil på strand vid solnedgång. Förverkliga din dröm med ett privatlån från re:member.

Våra samlade tips om privatlån

På den här sidan har vi samlat våra allra bästa tips och guider om privatlån, resor, bröllop, renovering och mycket mer. Låt dig inspireras!

Man och kvinna hand i hand vid solnedgång på strand. Vad drömmer du om?

Fördelar med privatlån

Det finns många fördelar med ett privatlån – kanske är den nya bilen, den pärlvita badstranden eller det nyrenoverade badrummet inte så långt bort som du trodde?

Skrattande kvinnor i säng. Samla alla dina småskulder i ett privatlån och spara pengar.

Inredningstips och inspiration till sovrummet

Har du funderat över varför du sover gott i vissa rum men inte i andra? Trots att sovrummet kanske har allt du kan önska – snygga tapeter, bekväm säng, sköna lakan och så vidare – är det något som gör att du ändå inte trivs. Ja, om man får tro de gamla österländska tänkarna kan det här ha med begreppet Feng shui att göra. 

Kvinnliga studenter utomhus. Samla dina smålån i ett privatlån.

Samla dina lån

Har du flera kreditkortskulder och smålån? Då har du förmodligen onödigt höga utgifter varje månad. Genom att samla lånen hos re:member, också kallat refinansiering, kan du minska dina utgifter och få ordning på din ekonomi.

Tjejer i garageband övar. Förverkliga dina drömmar med ett privatlån från re:member.

Förverkliga dina drömmar

Oavsett om du önskar renovera stugan, starta ett band, köpa ny bil eller resa till andra sidan jorden är det upp till dig att bestämma – vi ger din dröm luft under vingarna.

Äldre man slipar utomhus. Förverkliga dina renoveringsdrömmar med ett privatlån.

Renovering

Nytt kök, ny uteplats eller nytt badrum? Med ett privatlån från re:member kan du få hjälp med att förverkliga drömmen om att renovera hemma.

Barnbarn och mormor i kök. re:member erbjuder individuell ränta.

Vad är det för ränta på ett privatlån från re:member?

Vi erbjuder dig individuell ränta. Vilken ränta du blir erbjuden beror bland annat på din kreditvärdighet och hur din ekonomi ser ut. De aktuella räntespannen är 4,95%, 5,95 %, 7,95 % 9,95%, 14,95% och 19,95%.

re:member privatlån: Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % – 19,95 % (2016-04-01). Återbetalningstid 1 - 12 år. Baserat på ett lån om 120 000 kr återbetalat under 8 år, uppläggningsavgift 395 kr och administrationsavgift 29 kr betalar du mellan 1550 - 2548 kr i månaden, effektiv ränta är mellan 6,28 % - 22,48 % och totalt belopp att betala är mellan 148 831 – 244 599 kr. Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673- 0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen. För fullständiga villkor tryck här.