om-remember.jpg
  1. Start
  2. Om oss

Om re:member

Vad drömmer du om?

Upptäck fördelarna med ett privatlån från re:member.

Läs mer

Vi har alla drömmar. Små som stora. Vi tycker att det är lika fint att drömma om en handdukstork som ett hus i Spanien och att en kaffe vid rätt tillfälle kan vara lika underbart och uppfriskande som att hoppa fallskärm. Men oavsett om just dina drömmar handlar om att uppleva julshopping i London, fira nyår i solen eller kanske rentav renovera köket eller badrummet - så är det dags att sluta drömma och istället förverkliga dem. Oavsett om du vill ha en roligare vardag eller vill samla minnen för livet kan vi hjälpa dig att förverkliga det du drömmer om.

re:member erbjuder både kreditkort och privatlån

re:member handlar om dig och dina behov. Att du ska få tillgång till innovativa betal- och finansieringslösningar som ger dig valfrihet och kontroll. Och gör din vardag enklare. Sedan starten har vi erbjudit moderna betallösningar för ett aktivt liv. Och det fortsätter vi med, re:member utvecklas ständigt för att alltid vara ett självklart val i din vardagsekonomi. Du bestämmer själv vilken lösning som passar dig bäst, hur du vill betala och vad du tycker är viktigt.

EnterCard står bakom varumärket re:member. EnterCard är ett samarbete mellan Swedbank och den brittiska banken Barclays Bank. Barclays bank är Europas största kreditkortsföretag, med ett stort kunnande om kreditkortsmarknaden och olika kreditkortstjänster. EnterCard är verksamt på svenska, norska och danska marknaden. Varumärket re:member finns förutom i Sverige, även i Norge och Danmark. 

Ladda ner villkor och se priser för re:members kreditkort här

Ladda ner villkor för re:members privatlån här

Läs mer om EnterCard

 

Visste du att…

  • re:member ges ut av Entercard Sverige AB, som i sin tur ägs av Swedbank och Barclays Bank.
  • re:member var det första kreditkortet i Europa med en mobilapp som använde fingeravtryck som inloggningsmetod. Med appen får du snabbt koll på ditt saldo och kan se dina senaste köp och uttag var du än befinner dig i världen. Smidigare än så kan det inte bli.
  • Alla kreditkort från re:member kan användas på över 34 miljoner platser runt om i världen. Om du ska ta ut pengar i en  bankomat utomlands behöver du bara hålla utkik efter Mastercards logga.
  • Du kan kostnadsfritt beställa till ett extrakort till ditt kreditkort. Alla transaktioner redovisas per kort på samma faktura. Perfekt om ni är fler i familjen som behöver ett kort!

re:member flex: Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr.*

re:member more: Ordinarie årsavgift 295 kr. Aviavgift 0 kr e-faktura (29 kr pappersfaktura). Kreditränta f.n. 16,24 % (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (17,00 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 714 kr kr med årsavgift.**

re:member Mastercard: Ordinarie årsavgift 195 kr. Aviavgift 0 kr e-faktura (29 kr pappersfaktura). Kreditränta f.n. 16,24 % (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (15,89 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 614 kr med årsavgift.**

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.

* Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

** Det sammanlagda beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673-0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.