Make it happen.

Vad inspirerar dig?

re:member kreditkort och privatlån är för dig som vill få ut det mesta utav livet. För dig som söker äventyret på nya platser och vågar testa nya saker. Vi önskar inte att du ska låna till vad som helst, utan satsa på det som betyder något – för dig. 

 

re:member flex

re:member flex är kortet för dig som vill ha ett enkelt och smidigt kreditkort. Du bestämmer själv hur du vill betala tillbaka – allt på en gång eller lite varje månad.

  • Ingen årsavgift
  • Individuell ränta
  • Upp till 8 veckors räntefri kredit 
  • Rabatt i över 300 webbutiker med re:member reward
  • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd utan extra kostnad

Ansök om kreditkort flex 

 

Ansökningsprocessen är trygg och säker, och du får snabbt svar på din ansökan.


 

Villkor

re:member flex: Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org. nr. 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.