Skidparadiset Åre

Många av oss sitter och fantiserar om vad vi önskar att göra i livet, men inte alla vågar ta det stora steget. Söker du skidupplevelser och äventyr i nya städer? re:member är för dig som vill skapa nya minnen och få ut det mesta möjliga av livet.

Skidresa i Åre – ett äventyr

Den unika kombinationen av storslagen natur, skidåkning, komfort och inte minst underhållning gör Åre till en av norra Europas vackraste och mest moderna fjällbyar. Läs om våra bästa Åre-tips här!

Upplev Åre på bästa sätt

Åre är en av Skandinaviens mest besökta skidorter och även om det främst är de vita, glittrande backarna som lockar äventyrslystna människor från alla världens hörn och kanter finns det mycket att hämta även för dig som inte åker skidor. Vad sägs om isskulptering eller snow quad? Läs våra tips här!

Åre har något för alla

Åre är så mycket mer än bara skidåkning. Oavsett om du åker hit på egen hand, med kompisar eller kanske tar med hela släkten kan du se och uppleva äventyr du tidigare bara vågat drömma om. Vad sägs om zipline eller kanske skotersafari?

 

Fördelar med re:member kreditkort

Det finns många fördelar med ett kreditkort från re:member. Bland annat får du hjälp att få pengarna tillbaka om du inte får dina varor som du beställt på internet, och dessutom ingår en kompletterande reseförsäkring när du betalar mer än 50 % av resan med ditt re:member kreditkort. Du får även tillgång till förmånsprogrammet re:member reward som ger dig upp till 25 % i över 250 webbutiker!

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2021-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.