re:member sponsrar det svenska alpinlandslaget

Alpin skidåkning är Sveriges fjärde populäraste sport och det finns få saker som är så laddade med känslor som utförsåkning. Frihetskänslan, farten och naturen i en skön euforisk mix. 

Vi är väldigt stolta över att få möjlighet att sponsra ett så passionerat, professionellt och dedikerat team!

Följ oss gärna på Facebook där du kommer att få möjlighet att följa utövarna på närmare håll men även få rena skidåkningstips, hur man kan träna eller vad man ska tänka på!

In focus: alpinlandslaget

I serien In focus får vi en unik inblick i landslagsstjärnornas liv och karriärer. Hur tränar de för att hålla sig i form och vad gör de på fritiden? Avsnitten kommer att publiceras på vår YouTube-sida. Först ut är André Myhrer. 

Helmut Grassl - tränare för Sveriges alpina landslag. 

 

Jaka - serviceman som arbetar med alpinlandslaget.   

Vi hyllar de som Make it happen

Vi är stolta sponsorer av det svenska nationella alpinlandslaget, men vi förstår att det inte skulle finnas något att hylla om det inte var för att de personer bakom rampljuset som bidrar till att deras drömmar går i uppfyllelse. 

Vi vill därför lyfta de personer som hjälper våra stjärnor att korsa målsnöret. De som banar väg för de allra bästa förutsättningarna för att vårt alpina landslag ska kunna prestera sitt bästa - you make it happen.