Två män kollar i mobilen. Med re:member-appen är du endast några knapptryckningar ifrån ditt saldo.

re:member kundpanel

Vi strävar alltid efter att förbättra våra produkter och tjänster för att du som kund ska få bästa möjliga upplevelse. Vi hoppas därför att du vill delta i vår kundpanel där du via e-postundersökningar får chansen att tycka till om re:member. 

Gå med i re:member kundpanelHur fungerar det?

I vår kundpanel har du möjlighet att påverka och förändra våra produkter och tjänster. Du får chansen att tycka till, positivt eller negativt – all feedback är lika välkommen. Din medverkan som kund är ovärderlig för oss och genom våra återkopplingar till deltagarna i undersökningarna får du feedback på hur dina åsikter tas till vara.

För att vara med i kundpanelen måste du ha fyllt 18 år och vara kund hos oss. Det kostar självklart inget att vara med och du kan när som helst avsluta ditt deltagande.

Undersökningarna genomförs av MarketDirection som skickar dem till din e-postadress och du svarar på frågorna direkt i din webbläsare. Innehållet i undersökningarna varierar. Du kan t ex få tycka till om innehållet i våra produkter, vår kommunikation eller ge omdömen och förslag på våra reklamkampanjer.

Som deltagare i kundpanelen blir du inbjuden att delta i ett antal undersökningar per år, antalet kan variera från person till person. Du bestämmer själv om du vill delta i en undersökning eller inte.

Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap i re:member kundpanel, utan att det påverkar dig som kund hos oss. Kontakta MarketDirection så hjälper de dig med avregistreringen.

Alla svar och personuppgifter behandlas konfidentiellt i enlighet med GDPR och lämnas inte ut till någon utomstående källa. Resultaten av undersökningarna används endast i sammanställd form. Entercard kommer inte att kunna se på kundnivå vem som svarat vad.

För fullständiga användarvillkor klicka här (PDF).