ett-kreditkort-med-manga-mojligheter.jpg
  1. Start
  2. Kreditkort
  3. Ett kreditkort med många möjligheter

Ett kreditkort med många möjligheter

Är du rätt försäkrad?

Logga in på Mina Sidor för att se, ändra och lägga till försäkringar.

Läs mer

Innan du väljer kreditkort är ett tips att se över vilka förmåner och erbjudanden som finns kopplat till de olika korten. Med re:member more kreditkort får du exempelvis 1% bonus på alla dina inköp i form av cash-back, möjlighet till räntefri delbetalning och förmånliga försäkringar som ingår kostnadsfritt. Du har också möjlighet att delbetala köp över 3 000 kronor räntefritt på upp till 24 månader. Då tillkommer en avgift på 57 kronor per månad.

Att du med ett re:member more kreditkort kan handla i butiker, på nätet och ta ut kontanter i uttagsautomater visste du kanske redan. Du kan använda ditt Mastercard kreditkort från re:member över hela världen, inget annat kort är mer accepterat. Vad du kanske inte visste är att du med ett kreditkort också kan utnyttja flera andra förmåner som är kopplade till kortet.

När du betalar en resa med kreditkortet re:member more så ingår det åtta reserelaterade försäkringar som kan fungera som ett bra komplement till din hemförsäkring. Kortförsäkringen innehåller bland annat tilläggsförsäkringarna avbeställningsskydd, försening av allmänt färdmedel, missat anslutningsflyg och bagageförsening. Utöver det ingår även tre valfria försäkringar utan extra kostnad. Läs mer om resepaketet more här.

Spelar du golf är re:member more kreditkortet för dig. Om du slår en Hole in one på din hemmabana, deltar i en golftävling eller spelar på annan bana - där greenfee betalats med ditt re:member kreditkort - och har spelat minst nio hål med godkänd markör lämnas nämligen en ersättning på 3 000 kronor.

Känner du att det är svårt att komma ihåg PIN-koden till alla olika kort? PIN-koden till ditt re:member-kort hittar du enkelt på Mina Sidor genom att logga in med ditt BankID. Och passar inte PIN-koden just dig så är det bara att byta. På Mina Sidor kan du också se ditt saldo, dina senaste transaktioner, ansöka om utökad kreditgräns, ansöka om ett extrakort och föra över pengar till ditt bankkonto. För dig som inte har ett re:member kort, läs mer och ansök om ditt re:member kreditkort här.

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2018-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.