traningstights-dam.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Träningstights för dam

Är du ute efter nya träningstights? Det finns oändligt många märken och modeller att välja mellan. Här följer en liten köpguide till dig som är ute efter coola träningstights för tjejer.

Visste du att ”tights” från början betydde strumpbyxor? Betydelsen har sedan utvidgats till att omfatta fler typer av åtsittande byxor. Plagget har funnits i flera hundra år och framförallt använts inom dans- och teatervärlden och senare även som ridbyxor.

I dag är träningstights ett av de populäraste sportplaggen och används av både tjejer och killar, men kanske särskilt för kvinnor. Det är vanligt inom friidrott och cykling, men även basket och fotbollsspelare använder tights under shortsen för att undvika skavsår mellan låren.  

Egenskaper som bra träningstights för dam bör ha

Det finns ingenting som är värre än att ha på sig fel kläder när man tränar. Fel utrustning kan leda till obehag och framförallt påverka prestationsförmågan. Med bekväma träningskläder av bra kvalitet presterar du bättre på träningen!

Var noga med passformen när du väljer träningstights. De får inte strama åt för hårt i midjan och sitter de för löst finns det risk för att de åker ner under träningen. Snörning kan också vara ett problem och irritera huden på magen. Att materialet andas är också viktigt. Det kan också vara en fördel att tightsen har en ficka där du kan förvara nycklarna till skåpet på träningscentret.

Träningstights för dam på nätet

Det finns ett enormt utbud av sportkläder online och oavsett vilken typ av träningstights du är ute efter kan du med stor sannolik hitta dem hos Röhnisch Sportswear, Björn Borg eller Casall.  

Handla träningstights för dam på nätet

Du kan använda ditt re:member kreditkort när du handlar på nätet. Men var noga med att endast använda det i kända och säkra butiker.

re:member reward är ett förmånsprogram för dig som har ett re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort. Du får upp till 25 % reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker. Har du inte redan ett kreditkort kan du enkelt ansöka om ett re:member kreditkort här

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.