traningsklader-tjejer.jpg
Betalningsfri månad

Visste du att du kan få två betalningsfria månader per år?

Läs mer 

Träningskläder för dam

Träningskläder måste vara funktionella, sköna och gärna snygga. Här är några tips för dig som är på jakt efter de bästa träningskläderna för tjejer.

Med rätt träningskläder blir det roligare att träna och som tur är finns det tusentals bra träningsplagg att välja mellan. För att göra det lite lättare för dig har vi letat upp några av de bästa plaggen från världens största producenter av damträningskläder.

Nätbutiker som säljer träningskläder för kvinnor

  • Nelly.com är Nordens största nätbutik för modemedvetna tjejer. Här hittar du träningskläder för från kända varumärken som Nike, Adidas, Puma, Skins och Under Armour.

  • Outnorth är störst i Sverige på träningskläder. Här hittar du kläder och utrustning från kända varumärken som Bergans, Fjällräven, Urberg och Peak Performance.

  • Casall startade år 1984 med viljan att utveckla det absolut bästa inom träningskläder och hemmaträningsredskap. Idag är Casall en ledande auktoritet inom träning i Sverige.

Träningskläder för dam – varumärken

Det finns massor av märken att välja mellan när det gäller träningskläder för tjejer. Här är några av de mest populära:

  • 2XU är en av världens ledande tillverkare av kompressionskläder för sport och fritid. Märket kommer ursprungligen från Australien och 2XUs produkter är specialdesignade för allt från löpning, cykling och simning till vanlig träning på gymmet. Plaggen kännetecknas av läcker design och mycket bra passform.

  • Nike har funnits ända sedan 1964 och är en av världens största tillverkare av skor, träningskläder och sportutrustning. Nike är också kända för sin miljövänliga produktion, så det här märket kan du köpa med gott samvete.

  • Röhnisch har specialiserat sig på att designa träningskläder för tjejer. Märket har blivit mycket populärt under de senaste åren tack vare fräscha färger, snygg design och företagets egen kompressionsteknologi, Anti-Shake.

Träningskläder för dig som har en aktiv livsstil

Olika typer av träning ställer olika krav på träningskläder, och det är inte fel om plaggen är både innovativa och trendiga. Här är våra sex favoriter:

  • Adidas Ultra Boost är en neutral löparsko med mjuk och spänstig stötdämpning. Sockfit-ovandelen ger en åtsittande passform och är tillverkad i ett material som andas. Den här skon fungerar även perfekt till vardags med ett par jeans.

  • 2XU Mid-Rise Compression Tights är en ny och förbättrad version av bästsäljaren Compression Tights med bredare linning, graderad kompression och perfekt passform. De här tightsen passar bra för alla typer av aktiviteter både ute och inne, och för återhämtning. De har en hold-in-effekt som gör att du både ser fantastisk ut och känner dig bra.

  • Iconic Sports Bra från Casall kan användas vid alla träningstillfällen och ger ett mycket bra stöd, men är samtidigt supermjuk och ger dig en säker och bekväm känsla.

  • Röhnisch Shiny Bike Tights är korta träningstights som lyfter, formar och säkerställer en perfekt passform. Tightsen är tillverkade i ett glansigt och funktionellt material som transporterar bort fukt från huden. 

Handla träningskläder på nätet 

När du handlar träningskläder på nätet är det gott att veta att du kan spara pengar. Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25 % reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker, bland annat Röhnisch, Nelly.com, Casall och Outnorth. Observera att rabatten ej inkluderar moms eller frakt. 

Har du inte redan ett kreditkort kan du ansöka om ett kreditkort från re:member här.

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.