markevaskor-kreditkort.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Klassiska märkesväskor för alla tillfällen

Oavsett om du ska gå på en tjusig gala, ett släktkalas, ut och resa eller om du bara ska promenera på stan, finns det klassiska märkesväskor som passar för alla tillfällen. De flesta av oss har inte råd att lägga dyra pengar på flera olika märkesväskor. Men något som de flesta kan spara till är åtminstone en.

Fördelen med märkesväskor är att de först och främst håller hög kvalitet och har en tidlös design. För det andra bevaras ofta märkesväskornas värde, även om du haft den i många år. Om du exempelvis kollar på begagnade Chanelväskor kan du vara säker på att priserna är höga, trots att de är använda. Förutom Chanel finns naturligtvis billigare och minst lika vackra och klassiska märkesväskor att välja bland.

Alla klassiska märkesväskor introducerades inte för femtio år sedan, det finns även klassiska väskmodeller som inte såg dagens ljus förrän nyligen. Ett exempel är den populära modellen Roady Bag från Yves Saint Laurent. Väskan släpptes första gången år 2009 och säljs än idag eftersom den blev så populär. En annan liten nätt handväska är "Paddington", en exklusiv och begränsad väskmodell från Chloé. Om du vill satsa på en verklig klassiker när det kommer till märkesväskor, kanske "Speedy" av Louis Vuitton vara ett intressant val. Väskan är en av de mest berömda och den bars till och med av Audrey Hepburn under 1960-talet.

När du ser ett bra erbjudande

Om du är på jakt efter en tidlös och vacker väska kommer du snart se att ett lysande köptillfälle dyker upp. Märkesväskor säljs ständigt och marknaden för secondhand är stor.

Att handla på nätet kan ibland vara lite läskigt, särskilt om du ska slå till på något dyrt, exempelvis märkesväskor. Som tur är har vi något i Sverige som kallas för konsumentkreditlagen. Konsumentkreditlagen innebär i de flesta fall att du har rätt till återbetalning av en beställd vara om den inte levereras inom den tid som var avtalad. Konsumentkreditlagen är ett bra och tryggt extraskydd som du är berättigad till när du handlar med kreditkort, ännu en fördel.

Hitta billigare märkesväskor

Om du inte känner att du vill lägga tiotusentals kronor på märkesväskor kan du hitta billigare varianter från samma varumärke. Till exempel erbjuder Marc Jacobs sitt eget märke Marc by Marc Jacobs. Marc by Marc Jacobs säljer bland annat riktigt snygga och tidlösa väskor fast för en bråkdel av priset. Billigare varianter av de extremt dyra väskorna. Även See by Chloé och Miu Miu är billigare varianter av stora märkesväskor.

Om du skulle hitta ett erbjudande som känns lockande är det bra om du alltid är förberedd. Genom att ansöka om ett kreditkort har du alla möjligheter att slå till direkt när du ser ett bra erbjudande. re:member erbjuder flera olika kreditkort och fördelarna med att handla med dessa är många. Bland annat kan du välja att delbetala beloppet

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.