investera-i-markesvaskor.jpg
Betalningsfri månad

Visste du att du kan få två betalningsfria månader per år?

Läs mer 

Snygga märkesväskor som gör vilken outfit som helst snygg

Snygga märkesväskor kan sätta pricken över i:et på vilken outfit som helst. Och när du vill vara extra fin blir märkesväskor en vacker accessoar till din festliga klädsel. För att inte tala om praktisk. Vem behöver inte en väska att bära alla prylar i? Även om märkesväskor kostar mer än budgetväskor, har de oftast mycket högre kvalitet och en design som är tidlös och klassisk – och som fungerar till alla dina outfits.

De flesta av oss som gillar mode lägger mycket pengar på just inhandling av kläder och skor. Men varför inte lägga lite extra pengar på en märkesväska? Märkesväskor är något du kan använda varje dag och något som både är praktiskt och snyggt. För att verkligen hitta en märkesväska som fungerar till dina olika outfits är det smartast att välja en mer diskret färg. Svart är en färg som passar i stort sätt allt, även naturfärger såsom beige, grått och vitt fungerar bra. Men om du hellre vill ha en mer färgglad väska finns gott om snygga, färgglada märkeväskor att välja bland. Fördelen med en färgglad väska är ju att den verkligen blir pricken över i:et och dessutom iögonfallande oavsett om din outfit är nedtonad eller uppklädd.

Handla märkesväskor smart och tryggt

På internet har du stora möjligheter att hitta prisvärda märkesväskor. Förutom att stora och kända klädbutiker på nätet erbjuder märkesväskor, kan du även hitta dem i mindre secondhandbutiker. Till och med auktionssajter som Tradera har ibland märkesväskor till förmånliga priser.

Oavsett vilken butik du vänder dig till är det alltid smart att handla din väska med ett av våra kreditkort. Fördelen med att använda kreditkort är att du omfattas av konsumentkreditlagen. Dessutom kan du hos oss i många fall delbetala dina köp. Läs mer om våra olika kort och om delbetalning här.

Tips för ditt väskköp

Oavsett om du är helt ny i märkesbranschen eller om du redan äger en eller flera märkesväskor, kan några värdefulla tips alltid komma till nytta. Eftersom märkesväskor ofta har ett högt andrahandsvärde kan det vara bra att tänka på detta när du väl väljer din väska. Eftersom trender kommer och går kan en märkesväska som är jättesnygg nu snabbt bli omodern. Om du vill kunna sälja väskan vidare om många år är det bra att ha de här tipsen i åtanke:

Välj en tidlös och stilren väska som håller sig snygg även många år framöver.

Välj ett välkänt varumärke när du handlar märkesväskor, på så sätt är andrahandsvärdet högre och du får en breda publik när du väl ska sälja.

Välj hellre en neutral färg som svart, grått, brunt eller vitt än någon starkare färg som lila, rosa, gult eller turkost. På så sätt når du fler köpare.

Fundera på om du ska bära tunga saker eller endast småprylar i väskan. För dig som bär med dig laptops, tunga pärmar och liknande kan en större märkesväska med kraftigare handtag vara bättre. Risken för en mindre och nättare variant är att den slits mer.

Högre andrahandsvärde på märkesväskor

Även om dessa tips är väldigt bra för ett högre andrahandsvärde ska du såklart gilla väskan. Bli inspirerad av olika varianter och varumärken och välj den väskan som tilltalar dig. Du kommer märka tydligt när en väska ropar på just dig.

Bra rabatter på märkesväskor med re:member reward

När du skal köpa märkesväskor online är det bra att veta att du kan spara pengar. Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25 % reward-rabatt på utvalda produkter i över 300 webbutiker

Att handla med re:member reward är hur enkelt som helst:

  • Logga in och välj butik. Du loggar in med de fyra sista siffrorna på ditt re:member kreditkort, personnummer och postnummer. När du är inloggad kan du söka efter butik enligt kategori eller fritextsök.

  • Klicka sedan på butikens namn för att gå till butikens hemsida.

  • Handla. Du handlar precis som vanligt med ditt re:memberkort och får en rabatt som dras av från din månadsfaktura. Det kostar aldrig något extra att handla via re:member reward.

  • Rabatten dras av från din nästa faktura från re:member. Rabatten kommer på din månadsfaktura så du behöver inte göra något annat än att betala med ditt re:memberkort. Observera att rabatten inte syns på kvittot från butiken, den ser du först på din månadsfaktura från re:member. Samtliga reward-rabatter gäller exklusive moms- och fraktkostnader.

Ansök om ett re:member flex kreditkort här

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.