basplagg-for-kvinnor.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

För kvinnan - Här är basplaggen som varje garderob borde ha

Det spelar egentligen ingen roll vilken stil du har – bra basplagg är A och O för att fullända en outfit. Om du vill förändra din garderob eller om du helt enkelt känner att dina kläder inte passar ihop, kan det vara bra att investera i bra basplagg. Men vilka är egentligen garderobens måsten?

Man skulle kunna dela upp den kvinnliga garderoben i olika delar – skor, underkläder, nederdelar, överdelar och ytterplagg. Alla kategorier är viktiga men behöver inte vara särskilt kostsamma. Underkläder är faktiskt några av de viktigaste klädesplaggen vi har på oss eftersom de är närmast vår hud. I din underklädeslåda är det bra att du både har bekväma och funktionella underkläder som exempelvis t-shirt-bh:ar, bomullstrosor och hålfria strumpor. Hur dina kläder sitter ovanpå underkläderna beror helt och hållet på valet av underkläder. Helst ska underkläderna inte synas så lägg stor tid på att hitta rätt underkläder för just din kropp. När det kommer till vardagliga kläder är det alltid bra att ha minst ett par jeans, satsa på en neutral modell som går att kombinera med olika kläder. Vissa föredrar ljusa och slitna jeans, medan andra hellre kör på hela och rena jeans i en mörkare färg. Förutom jeans är det bra om du även har ett par kostymbyxor, gärna en så klassisk modell som möjligt.

Bland överdelarna hittar vi några av nyckelplaggen i garderoben. Dina outfits byggstenar. Satsa gärna på en snygg men enkel t-shirt i svart eller vitt. Även ett linne är bra att köpa. En snygg och välsittande t-shirt kan du nämligen kombinera med så många olika plagg – allt från kjolen till kostymbyxorna och mycket mer. En t-shirt fungerar utmärkt även under kavajen.

Handla smidigt online

Om du ska byta ut större delen av garderoben kan det vara bekvämt att köpa dina kläder online. Hos stora nätshoppar som Nelly och Zalando hittar du allt från baskläder och skor till accessoarer som piffar upp din outfit. När du handlar online har du alltid rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta är en stor trygghet eftersom du inte kan vara hundra procent säker på att kläderna passar. Kriterierna för att ångerrätten ska gälla är dock att kläderna du returnerar är i fint skick. Om du handlar dina kläder online med ett av våra kreditkort har du möjlighet att delbetala dina köp. Detta kan vara praktiskt om du handlar mycket på en gång eller om du hittar ett bra, men dyrt, erbjudande. Ansök om ett kreditkort online hos oss så kan du snabbt börja handla dina nya kläder online.

Mer än bara basplagg

Basplagg har en lite tråkig ton över sig, men faktum är att basplagg inte alls behöver vara tråkiga. Med välsittande och neutrala plagg kan du snabbt kombinera och matcha dina olika kläder i garderoben. Aldrig mer behöver du känna att "jag har inga kläder att ha på mig". Förutom t-shirts och underkläder ingår även klänningar, kjolar och blusar i basgarderoben. Satsa på åtminstone en svart klänning. Denna kan du med fördel bära till både sneakers och klackar. Dina basplagg förvandlas snabbt till en mer festlig outfit med hjälp av olika accessoarer.

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.