vilken-julklanning-ska-du-valja.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Vad ska du ha för julklänning i år?

Det råder inga tvivel om att december är något av en festperiod. Även om julfesterna och julborden är utmärkta tillfällen att plocka fram finkläderna och klä upp sig så kan det vara svårt att veta vad man ska ha på sig. Därför kommer vi här med några tips på julkläder och julklänning.

Håret är lockat, ansiktet är sminkat och leendet finns där – du är praktiskt taget klar för julfesten, men vad ska du ha på dig? Varje gång du är osäker på vad du ska ha på dig är den lilla svarta ett säkert val.

Den lilla svarta julklänningen till julfesten

Många firar jul tillsammans med mor- och farföräldrar, fastrar och morbröder och vill kanske därför klä upp sig i något annat än vad man vanligen brukar sätta på sig. Korta, tighta klänningar och djupa urringningar undviker de flesta i samband med familjemiddagar. Den lilla svarta är därför det perfekta alternativet för dig som vill ha en klassisk framtoning.

Du kan alltså utgå från en enkel, svart klänning och sedan piffa upp det hela med häftiga passande tillbehör i form av smycken och skor!

Rött till julfesten

Är du rädd för att svart blir för tråkigt så kan du alltid satsa på en röd klänning. Det är inte bara den ultimata julfärgen, den förknippas också med passion och är, enligt amerikanska forskare, den färg som män tycker bäst om på kvinnor.

Rött är också en färg som klär nästan alla, vilket gör du inte behöver fundera över om rött är färgen för dig – det gäller bara att hitta den rätta nyansen.

Glitter och glamour med paljettklänning

Om du älskar glitter och prål är julfesten det perfekta tillfället att slå på stort och välja en lekfull paljettklänning. Om du inte vill ha en modell som sticker ut alltför mycket kan du välja en enfärgad paljettklänning. Denna stil passar bäst med naturligt smink och enkla tillbehör, så att det inte blir för mycket av det goda.

Men det måste inte nödvändigtvis vara en klänning – kjol eller byxor med paljetter kan vara lika fint. Kombinera med vit skjorta, moderna smycken och häftiga klackskor så har du en komplett outfit. Du kan också kombinera med en kavaj om du föredrar det.

Spara pengar när du ska köpa julklänningen

Julklänningar finns i många olika utföranden och stilar. Hittade du kanske en favorit bland våra förslag eller fick du lite inspiration till något som passar dig? Glöm i så fall inte att utnyttja de fördelar du får med ditt re:member flex kreditkort när du ska handla hos till exempel Vero Moda, Nelly.com eller Miinto.

Om du inte redan har ett kort går det både snabbt och är enkelt att ansöka om re:member flex kreditkort, så att du också kan få tillgång till förmånsprogrammet re:member reward. Då kan du nämligen få upp till 25 % rabatt i över 300 webbutiker, varav många i kategorin kläder och mode.

 

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.