black-friday-och-cyber-monday.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Fynda på Black Friday och Cyber Monday

Shoppinghögtiderna Black Friday och Cyber Monday är amerikanska fenomen som vi sedan några år ser allt mer av även i Sverige. De båda rea-dagarna infaller i slutet på november. I USA infaller de i samband med Thanksgiving, en av årets största högtider och familjesammankomster.

Black Friday inträffar den sista fredagen i november och e-handlarnas motsvarighet, Cyber Monday infaller, precis som namnet antyder, på måndagen efter. I USA ses Black Friday och Cyber Monday som startskottet på den amerikanska julhandeln. Butiker som deltar i Black Friday-rean ska enligt traditionen öppna extra tidigt, och en del öppnar redan vid midnatt

För dig som vill planera för julklapparna i god tid, är både Black Friday och Cyber Monday bra tillfällen att göra billiga fynd - särskilt om du är ute efter elektronik eller kläder. Är du en av de som inte köper julklappar så är de två shoppinghögtiderna förstås utmärkta tillfällen att fynda åt dig själv istället för att vänta till mellandagsrean.

Betala med kreditkort

Känner du dig tveksam till att handla varor på nätet så läs gärna våra råd om trygga köp online här. Både när du handlar i butik och på nätet kan det vara en bra idé att betala med ett kreditkort. Använder du ett kreditkort från re:member så har du upp till åtta veckors räntefri återbetalningsperiod. Väljer du dessutom att handla med ett re:member flex kreditkort så betalar du 0 kronor i årsavgift och väljer du att ansluta dig till e-faktura så slipper du även aviavgiften.

När du handlar med ditt re:member kreditkort på nätet eller i butik för minst 3 000 kronor så kan du också välja att delbetala dina köp i upp till 24 månader räntefritt. Då tillkommer endast en administrationsavgift på 57 kronor per månad. Att delbetala dina köp är enkelt. Du gör det genom att logga in på Mina Sidor och registrera vilket köp du önskar delbetala samt under vilken period.

Trevlig shopping!

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.