weekendresor-kreditkort-01.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Pri­ce­les­s Stock­hol­m har week­end­pa­ke­tet för dig

December är en underbar månad full av förberedelser inför julen. Men den kan också vara en ganska hektiskt tid då du ibland behöver ta time out från alla julbestyren. En kortare weekendresa kan då vara just det miljöombyte du längtat efter och precis det du behöver för att ladda batterierna inför jul.

Skäm bort dig själv och någon du tycker om med en romantisk slottshelg

Ta med kärestan på en romantisk weekend där ni rår om varandra under ett rofyllt dygn på ett stockholmsnära slott, herrgård eller värdshus. Inget är så avkopplande som långa promenader i krispig lantluft, följt av afternoon tea och en god trerättersmiddag. Priceless Cities erbjuder dig som Mastercard-innehavare 400 kronor rabatt på din vistelse på någon av de sörmländska pärlorna Södertuna Slott, Dufweholms Herrgård eller Gripsholms Värdshus.

Södertuna Slott, som blev valt till Årets slottshotell 2015, ligger vid Frösjön utanför Gnesta. Huvudbyggnaden är av medeltida ursprung, men slottet är om- och tillbyggt under 1600- och 1700-talen. Här äter ni en god middag, njuter av omgivningarna och kopplar sedan av tillsammans i badtunnan. Eller varför inte testa en Armagnacprovning? Slottet ståtar med att vara ambassadör för denna ädla dryck och har även en välfylld vinkällare.

Äter gott av lokala råvaror gör du även på Dufweholms Herrgård, ett litet romantiskt herrgårdshotell strax utanför Katrineholm, vackert beläget alldeles invid sjön. Ta gärna en promenad i omgivningarna och besök herrgårdens lusthus, lanthandel eller gårdsmuséum.

I pittoreska Mariefred ligger Sveriges äldsta värdshus, klassiska Gripsholms Värdshus, med strålande utsikt över Gripsholms slott och Mälaren. När du kopplat av en stund i värdshusets spaavdelning kan du ströva omkring i den lilla staden, göra fynd i små annorlunda butiker eller gå på en konstutställning.

Stockholmsweekend med tjejerna

Ska du koppla av med tjejgänget är kanske en storstadsweekend i Stockholm med Priceless Stockholm att föredra. Sveriges huvudstad har allt som behövs för en lyckad weekend; shopping, god mat, kul uteliv och gott om teatrar och biografer. Du bor på First Hotel Reisen mitt i Gamla Stan med gångavstånd till höjdarkrogar i alla prisklasser, inklusive flera av Stockholms mest omtalade och innovativa; som The Flying Elk och Restaurang Frantzén.

I Gamla Stan finns även några av Stockholms mesta sevärdheter, som Kungliga slottet och Livrustkammaren. Och du har förstås lika nära till alla Stockholms nöjen och nattklubbar – både i Gamla Stan och runt Stureplan.

Priceless Cities med Priceless Stockholm erbjuder dig som är Mastercardinnehavare två nätter med en vän i dubbelrum med fri uppgradering.

Skärgårdscharm

Stockholm har även en unik skärgård och porten till denna är Vaxholm, en mysig småstadsidyll som gjord för en avkopplande skärgårdsweekend. Som Mastercardinnehavare kan du bo bra på vackra Vaxholms hotell, med anor från 1800-talet, och äta gott, främst i havets tecken, med utsikt över kajen, vattnet och båtarna. I Vaxholm finns det aktiviteter året om, men du kan också låta skärgårdslugnet infinna sig, ta en promenad bland grosshandlarvillorna eller bara sitta och njuta av att se båtarna passera förbi. Till Vaxholm tar du dig med bil, buss eller båt, det senare är förstås att föredra om du vill komma utvilad till Vaxholm.

Med Priceless Stockholm och ditt re:member Mastercard så kan du få tillgång till mer än 40 Priceless Cities för prisvärda upplevelser och reserelaterade erbjudanden världen över. Och kan du vara säker på att få en skön och avkopplande weekendresa såväl före som efter jul. Har du inte ett re:member kreditkort så kan det vara en bra idé att ansöka om ett kort redan nu, så att du får hem det i god tid inför resan. Åk och njut. Det är du värd.

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.