stockholms-basta-uteserveringar.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Bästa restauranger med uteservering i Stockholm

Beroende på om du är ute efter en läcker bit mat eller om du vill hitta ett trevligt ställe där du kan njuta av ett glas vin eller en drink kommer olika uteserveringar kunna kallas den bästa i Stockholm. Det smartaste sättet att hitta det bästa stället är att fråga lokalbefolkningen – det är nämligen många restauranger och barer som bara stockholmarna själva känner till. Om det är den autentiska känslan du är ute efter så är det också de lite mer okända ställena som i största grad bjuder på detta.

Uteservering i Stockholm med bar

Om du är på jakt efter en trevlig barupplevelse där du kan sitta och se på folket som passerar, är Sturehof mitt på Stureplan en uteservering som kan rekommenderas. Under dagtid har Sturehof en avslappnande och trevlig atmosfär mitt i stadens hjärta, medan det under kvällstid förvandlas till en populär plats att ta en drink på innan man drar vidare ut i Stockholms nattliv.

Läs också om vad du kan göra i Stockholm här.

En komplett sommarupplevelse vid vattnet

Om du är ute efter mer än ett glas rosévin och på samma gång vill uppleva Stockholms närhet till havet kan uteserveringen på Piren Bar & Restaurang rekommenderas. Här har du havet som närmsta granne och de rustika lokalerna gör verkligen att man trivs, en bonus är att barnen kan ta sig ett bad medan du har full uppsikt över dem, direkt från restaurangens uteservering. Detta är den perfekta sommarrestaurangen för dig som vill njuta av den härliga luften vid havet och samtidigt få mycket för pengarna. Prisnivån är rimlig, maten är god och dessutom har de en välsorterad vinlista för dig som uppskattar goda drycker. Här får du ett komplett sommarpaket som ger hela familjen en trevlig upplevelse i charmiga omgivningar, och även om det inte är ett av de mest kulinariskt högklassiga ställena i Stockholm så är det helhetsupplevelsen som gör restaurangen så charmig – precis som vi vill ha det i sommartider.

Få också tips till Oslos bästa uteservering och läs om restauranger i Paris här.

Upplev Stockholms bästa uteserveringar med re:member

Om du vill besöka en av de många trevliga uteserveringarna i Stockholm kan en helg på hotell i staden vara ett trevligt avbrott i en stressig vardag, även för dig som bor där. Kombinera detta med sevärdheter som passar både barn och vuxna så får du en helg som innehåller mycket mer än bara uteserveringen.

Stockholm är en livlig stad som är väl värd att resa till, även om du har varit här många gånger förr. Det finns mängder av aktiviteter, attraktioner och uteserveringar att se och besöka. Vem vet, kanske du hittar ett nytt favoritställe denna gång?

Med ett re:member flex kreditkort kan du dra nytta av rabatter på bland annat hotellnätter och flygbiljetter via vårt förmånsprogram re:member reward. Dessutom inkluderas en kompletterande reseförsäkring och ett avbeställningsskydd när du betalar mer än hälften av resan med ditt kreditkort, oavsett om du ska till Stockholm eller andra sidan jorden.

Med kreditkortet kan du ansöka om upptill 100 000 kronor i kredit, beroende på din personliga ekonomi och återbetalningsförmåga. Om du inte redan har ett re:member-kort kan du ansöka om ett kreditkort här.

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.