kreditkort-bonus-01.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Unik Stockholmsvistelse med förmånserbjudanden och rabatter från Priceless Stockholm

På weekendbesök i Stockholm ska du naturligtvis se till att få ut mesta möjliga av din vistelse. Med ditt Mastercard har du via Priceless tillgång till en rad exklusiva upplevelser; allt från mat och dryck till shopping, underhållning och övernattning – och detta till förmånliga priser och ofta frikostiga rabatter.

Priceless Cities

Klart du ska ha ett kreditkort med bäst bonus! Idén med förmånsprogrammet Priceless Cities är att du ska få möjlighet att uppleva kända storstäder på ett alldeles unikt sätt. Inte bara genom bra erbjudanden, utan också tack vare exklusiva förmåner och rabatter tack vare ett kreditkort med bäst bonus. Så vare sig du är i Stockholm, Berlin, Phuket eller Santiago så kommer du kunna köpa biljetter till stans lite mer exklusiva arrangemang, gå före i kön till populära tillställningar och generellt få tillträde till arrangemang som det annars är svårt att få biljetter till. Och så naturligtvis: särskilda erbjudanden och rabatter på den aktuella stadens mat- och vinutbud, shopping, underhållning och övernattning.

Priceless Stockholm

Stockholm är alltså en av alla de utvalda städerna i förmånsprogrammet Priceless Cities och med ditt Mastercard kan du alltid ta del av en mängd fina erbjudanden:

Eat

Svenska kockar och bartenders har de senaste årtiondena skapat sig en allt starkare ställning i den internationella gastronomiska världen. Många av dessa köks- och barmästare delar numera gärna med sig av sitt professionella know how. Passa därför på att utnyttja dina Mastercard-förmåner när du är i Stockholm: Låt en riktig ”chef” lära dig laga förstklassig mat. Du kan också bli en bli en baddare på att göra cocktails genom en kurs på en riktig proffsbar. Eller varför inte lära dig mer om champagnens bubblande värld på en exklusiv champagnebar?

Kanske vill du inte alls gå på kurs under din Stockholmsweekend, utan helt enkelt bara slå dig ner till ett dukat bord och njuta av god mat och dryck? Stockholm är fullt av restauranger! Glöm inte att kolla in dina Pricelessförmåner.

Play

Under en weekend i Stockholm vill du naturligtvis uppleva något riktigt roligt, ovanligt eller spännande. Stan är full av teatrar, musikscener, museer och andra begivenheter där du kan dra fördel av dina Mastercard-förmåner.

Shop

Shoppa i Stockholm – Priceless ger dig alltid bra tips och spännande erbjudanden när du vill ”go shopaholic” i en storstad!

Stay

Vare sig du vill bo på hotell, herrgård, slott eller i en mysig lya på Söder har du som Mastercard-innehavare en rad erbjudanden och exklusiva förmåner att utnyttja när du planerar din vistelse i Stockholm!

Glöm heller inte att med ett re:member kreditkort på resan så kan du samla alla dina inköp på en och samma faktura och du har alltid upp till 8 veckors räntefri kredit.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.