julklappstips-mastercard.jpg
Tips om kreditkort

Det finns många fördelar med ett kreditkort från re:member.

Läs mer

Med Mastercard blir det enklare att köpa julklappar

För varje år slår julhandeln rekord och det är lätt att ryckas med och spendera mer än du tänkt dig. För ett är säkert: julen kommer alltid fortare än man tror och blir ofta dyrare än man hoppats. Känner du dig stressad av hur du ska fixa årets alla julklappsköp? Då kan det vara smart att kika på förslag från Priceless Stockholm när du vill hitta originella julklappar.

Årets bästa julgåvor   

Själva ordet julklapp har förmodligen sitt ursprung från 1600-talet. Då var det vanligt att i juletid skriva en elak eller skämtsam vers till någon och sätta fast den på något hårt, till exempel ett vedträ. På kvällen “klappade” (knackade) givaren på mottagarens dörr, slängde in klappen i huset och sprang sedan snabbt därifrån. Nuförtiden är julen är den högtid då du kanske vill visa dig lite extra generös mot nära och kära. För även om julen i första hand handlar om att umgås med familjen, är det nog ganska få av oss som inte uppskattar att få paket. Och lika roligt – om inte roligare – är det ju att ge. Med MasterCard rabatter blir det även lite extra roligt och du kanske kan ge bort lite extra mycket?

Julmingelkväll med sminkproffs

Onsdagen den 7:e december ger vi alla sminkintresserade chansen att slå två flugor i en smäll. Ta chansen att lyssna på Sarah Grundéns bästa sminktips inför jul och nyår och vad som gör en riktigt bra make-up samtidigt som du som MasterCard-innehavare bjuds på bubbel, gratis hudanalys och ögonbrynstrådning. Och inte nog med det, det väntar också en liten överraskning. Kom på julmingel hos Oriflame med make up-proffset Sarah Grundén på trendiga Grev Turegatan på Östermalm. 

Julklapp till flickvännen

Nästan alla kvinnor tycker om att bli bortskämda, och de flesta kvinnor uppskattar lite lyx i form av en heldag på spa, en weekend för två, eller varför inte en romantisk middag. Fram till den 31:a januari 2017 har du som MasterCard innehavare alltid ett bord hos Miss Voon och vid ankomst bjuds dessutom på ett bubblande glas cava. Håll utkik efter bra Mastercard rabatter här.

Julklapp till pojkvännen

Att vägen till mannens hjärta går genom magen är en mer eller mindre obestridlig sanning. Om din pojkvän gillar att laga mat är professionella köksredskap och roliga köksmaskiner en utmärkt julklapp. Dessutom har ni ju nytta av den båda två. Tycker du att hans kunskaper i köket behöver förbättras kan Priceless Stockholms matlagningskurs med en professionell kock förgylla er gemensamma vardag.

Vad skulle pojkvännen säga om att bli bjuden på förstklassig mat och drinkar som imponerar? Ett hett tips är att boka bord för två på den japanska fusion-restaurangen Kasai. Här kan ni förvänta er högklassig mat i härlig atmosfär och besöker ni klubbdelen en trappa ner kan ni förvänta er överraskningar och smått galna upptåg. Som MasterCard-innehavare garanteras du alltid ett bord och ni bjuds dessutom på Edamame före maten. 

Ge bort en upplevelse

Men årets bästa julklapp blir kanske ändå en upplevelse att minnas tillsammans med någon. Det är vad vi gör tillsammans som är viktigt. Och det finns upplevelser att ge bort för alla plånböcker. Inte minst barnen uppskattar att få en dag på tu man hand med någon vuxen – som MasterCard-innehavare kan du ta dem till Astrid Lindgrenland.

För de vuxna finns upplevelser för alla smaker från spa och hummerfiske till helikopterturer. Eller varför inte uppleva UEFA Champions League i Paris? Föredrar du lite lyxigare upplevelser? Varför inte dricka ett glas bubbel och helt enkelt skapa din egen parfym med FRAU TONIS PARFUM i Berlin? För er som inte vill resa så långt är ett besök till Kaknästornet ett tips. Under hela december månad bjuder nämligen Kaknästornet på en fika i det blå, hela 155 meter över havet. Länge leve Mastercard rabatter och Priceless Cities!

Med ett re:member kreditkort så kan du också enkelt handla dina julklappar på webben. Du samlar dina inköp på en och samma faktura och har upp till 8 veckors räntefri återbetalningsperiod. I de flesta fall har du fått varan när det är dags att betala. Du väljer sen om du vill betala allt eller dela upp betalningen.

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.