erbjudande-julbord-01.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Boka ett annorlunda julbord i Stockholm

December är här och julen för dörren med allt vad det innebär av önskningar och förhoppningar. Julbordet hör till de saker som många av oss verkligen längtat efter. Letar efter något annorlunda i år? Du lär inte bli besviken om du tar dig till Aifur Krog & Bar ute på Fjäderholmarna, här äter du julbord i sann vikingastil!

I ett gammalt magasin på Fjäderholmarna, några av Stockholms absolut närmaste skärgårdsöar, har Aifur Krog & Bar inrett ett långhus i riktig vikingastil, där du som gäst kan njuta av det bästa från höstens skördar, jakt och fiske. Upplev vårt nordiska ursprung med alla dina sinnen och avnjut den mästerligt lagade maten till vikingatida musik, glam och glädje. Ta med kollegorna, släkten, vännerna eller familjen på en riktigt annorlunda upplevelse i jul! Ett bra erbjudande för julbord är svårt att tacka nej till.

Vikingatida julbord med mjödprovning

Efter flera framgångsrika år i Gamla Stan i Stockholm har vikingarestaurang Aifur nu utökat verksamheten med julbord och mjödprovning ute på Fjäderholmarna i Stockholms innersta skärgård. Före själva julbordet kan du vara med på mjödprovning i mjödbaren. Under en timme får du då prova fem olika sorters mjöd serverade av en viking som berättar vikingahistorier. Och du: Med ditt Mastercard har du 20% Pricelessrabatt på både julbord och mjödprovning! Många sökningar på erbjudande julbord blir det, men kanske är ett vikingajulbord det mest unika och annorlunda man kan hitta.

Enklast tar du dig till Aifur och Fjäderholmarna genom att kliva på en av Strömma Kanalbolagets färjor vid Nybrokajen, cirka en halvtimme innan mjödprovningen börjar.


Fira jul efter julstressen – hyr en professionell kock och gå på kurs

December brukar vara en stressig månad och det kan vara svårt att hinna med alla vänner och släktingar tiden runt julafton. Så varför inte hitta på någonting tillsammans efter jul? Ta med vänner och släktingar på en matlagningskurs – det är ju välkänt att maten smakar bäst när man har lagat den själv. Umgås och laga mat med din familj, vänner eller kollegor, under ledning av en professionell kock. Lär dig hantverket bakom att tillverka egen korv, pasta eller paella. Få de allra bästa kökstipsen, prova viner och avnjut maten ni lagat tillsammans. Rent a Chef är Sveriges största leverantör av professionella kockar för såväl privata sammanhang som för företag. I Rent a Chefs lyxiga matstudio lär du dig hemligheter och knep från restaurangköken samtidigt som du spenderar tid tillsammans med dina närmaste. Temat för maten bestämmer ni tillsammans med Rent a Chef – det finns teman som passar både vuxna och barn. Och belöningen är ju så klart att du får avnjuta dina kulinariska skapelser med något gott att dricka till. Som Mastercard-innehavare ingår ett glas vin per rätt i dina Pricelessförmåner. Dessutom får du en riktig kockkniv att ta med dig hem.

En liten makalös bit av Frankrike – i Stockholm

Jul betyder tid för familjen, släkten och vännerna. Men efter några dagar kan det bli för mycket av julmat och hemmasittande, så varför inte gå ut tillsammans istället? I den vackra matsalen på Brasserie Makalös kan du bjuda familjen eller vännerna på en exklusiv och välkomponerad middag. Brasseriet, beläget i Hotell Kungsträdgården, har tagit sitt namn efter 1600-talspalatset Makalös som låg bara ett stenkast härifrån och som på sin tid var ett arkitektoniskt och storleksmässigt skrytbygge utan motstycke. Men vackert var det och speciellt matsalen var särskilt praktfull – något som dagens restauratörer hoppas att de har lyckats efterlikna i dagens matsal. Här bjuds på förstklassig fransk matlagningskonst och ett besök här gör ingen besviken. Använder du ditt Mastercard har du via Priceless dessutom 20% rabatt.

Glöm heller inte att med ett re:member kreditkort så kan du samla alla dina inköp på en och samma faktura och du har alltid upp till 8 veckors räntefri kredit.

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.