Adventstid-kreditkort-01.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Adventstid - Sätt av tid och gör något mysigt med någon du tycker om

Mitt i värsta julstressen kan det vara bra att stanna upp lite. Julförberedelserna och alla måsten kan ibland ta glädjen ur julefriden som hägrar bortom kröken. Ta dig därför en eftermiddag då och då och försök njuta av adventstiden. Sänk skuldrorna och tillåt dig att umgås med någon du tycker riktigt mycket om.

Ta barnen på en magisk resa till Junibacken

Vad kan vara mysigare än att ta med barnen till en sagovärld skapad av världens bästa sagoberättare? Astrid Lindgrens Junibacken är bokstavligen ett sagolikt ställe att spendera en dag på. Speciellt för alla barn mellan 0-200 år! Åk sagotåget och möt Karlsson, Emil, Madicken, Pippi och alla de andra i Astrids magiska värld. Sjung välkända och roliga sånger för barn med Junibackens egna skådespelare och musiker eller lek en stund i Pippis kök. Som MasterCardinnehavare har du rabatt på inträdet till Junibacken. Att vara kortinnehavare av MasterCard har många fördelar.

Stöp dina egna juleljus

Levande ljus skapar den där alldeles speciella julstämningen och vad kan väl vara härligare än att på julaftonen tända sina egna egenhändigt gjorda juleljus? Att stöpa ljus är inget man gör i en handvändning och därför en perfekt aktivitet för dig som behöver komma ner i varv inför julen. Stockholms enda ljusstöperi ligger vid Danvikstull, i samma kvarter där den gamla stearinfabriken Liljeholmen, som livfullt beskrivits av författaren Per Anders Fogelström, en gång låg. Ta med dina barn, barnbarn, vänner eller kollegor och upplev ett par mysiga timmar tillsammans. Är du kortinnehavare av Mastercard? Grattis! Med ditt Mastercard får du en rad förmåner: förutom själva ljustillverkningen bjuds du på soppa, bröd och ett glas vin samt kaffe, te och kaka.

Sprit och konst i skön förening

Ta med vännerna och gå på Spritmuseum på Djurgården i Stockholm. Museet visar svensk dryckeskultur genom tiderna, och i februari 2015 öppnade en spännande utställning om öl. Men här visas också betydelsefull samtidskonst med arbeten av några av världens största konstnärer. Eller vad sägs om Andy Warhol, Damien Hirst, Louise Bourgeois och Linn Fernström? Med dina Mastercardförmåner har du halva priset på allt detta.

Ta en kaffe till nya höjder

Kaknästornet är förmodligen en av Sveriges mest berömda byggnader. Detta radio- och tv-torn började uppföras 1963 och invigdes fyra år senare av vår dåvarande kommunikationsminister Olof Palme. Med sina 155 meter är det här Stockholms högsta byggnad och en klar dag ser du ungefär 6 mil bort. Ta med dig ditt MasterCard och en god vän upp till skybar och låt er bjudas på varsin kaffe med bulle.

Med re:member flex kreditkort kan du få upp till 100 000 kronor i kreditgräns, upp till åtta veckors räntefri betalning och betalar 0 kronor i årsavgift.

 

Ansök om kreditkortet här.

 

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.