basta-uteserveringen-paris.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Restauranger i Paris med den bästa uteserveringen

Att Paris är platsen för dig som älskar god mat, ost och vin är ingen hemlighet. Det är verkligen en stor utmaning att välja ut de bästa restaurangerna och uteserveringarna i denna stad då det finns så många bra matställen att välja bland!

Trots detta föll vi pladask för Secret Picnic då vi hörde talas om det. För vad kan tänkas vara bättre än en uteservering i någon av Paris många parker, vid Eiffeltornets fot eller längs med Seine? Vi pratar faktiskt helt enkelt om hela staden som en enda stor uteservering, där du kan äta en fantastisk måltid precis där du befinner dig för stunden och där du har mest lust att slå dig ner!

Uteservering i Paris med ett spännande koncept

Ingenting är väl mer romantiskt i kärlekens stad än att kunna beställa en korg med vin, champagne och underbara smårätter som kan avnjutas var som helst. Tack vare Secret Picnic är detta möjligt. Du beställer den mat du vill ha och när du får korgen har du allt du behöver i form av mat, dryck och tillbehör såsom glas och servetter – allt fantastiskt presenterat. Picknickduken följer förstås också med och den får du faktiskt behålla som en souvenir.

Secret Picnic gör det alltså möjligt för dig att äta var du önskar i denna vackra stad, och du kan dela upplevelsen med din sambo, en god vän eller hela familjen. Maten du får i picknickkorgen är tillagad på de bästa franska råvarorna och vinexperter och chefskockar använder sig av lokala produkter för att sätta ihop spännande smakkompositioner. Fantastisk mat i det fria gör detta till en helt unik upplevelse.

Så nästa gång du är i Paris bör du se till att du får uppleva stadens bästa uteservering – nämligen var som helst, när som helst, med vem som helst –det är helt upp till dig. Njut av solnedgången vid Eiffeltornet, dingla med benen på en bro över Seine eller slå dig ner i någon av de vackra parkerna medan solen ännu står högt på himlen. En bättre uteservering i Paris är svårt att föreställa sig.

Få också tips till restauranger i London och läs om uteservering i Oslo här.

Besök restauranger i Paris med re:member

Om du planerar en resa till Paris bör du först undersöka de fördelar du får med ett re:member flex kreditkort. Kortet har ingen årsavgift och du kan få en kreditgräns på upp till 100 000 kronor. Med kortet får du också upp till 25 % rabatt i mer än 300 webbutiker, vilket betyder att du kan få rabatt på reserelaterade webbplatser såsom Expedia.se och Booking.com.

Om du betalar mer än 50 % av resan med kortet får du automatiskt en kompletterande reseförsäkring inkluderad. Ansök om ett kreditkort redan idag.

Bon voyage!

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.