ansok-kreditkort.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Med kreditkortet får du ut mer av sommarsemestern

Sommarsäsongen innebär ofta sol, värme och möjlighet till en välförtjänt paus. Har du en önskan om att komma bort från vardagens liv och rörelse? Unna dig en semesterresa i sommar.

Efter en kall och regnig vår och försommar känns det kanske extra angeläget att unna sig en resa nu till sommaren och det gäller att vara ute i god tid. På så sätt får du möjlighet till både ett bättre pris och ett större urval. När du sedan är på plats kan det vara skönt att veta att möjligheten finns till att kunna skämma bort sig lite extra. Betalar du semesterresan med ett kreditkort från re:member så får du dessutom flera andra fördelar på köpet.

Fördelar med kreditkort

När du ska beställa flygbiljett, boka övernattning på hotell eller skaffa en hyrbil så kan det löna sig att använda sitt re:member kreditkort eftersom det inte är knutet till ditt personliga bankkonto. Fördelen med det är att stora belopp inte reserveras på ditt privata konto. Har du dessutom förbetalat din resa med kortet, betyder det också att du får pengarna tillbaka om reseföretaget skulle gå i konkurs under tiden. Skulle du råka ut för skimming av ditt kort eller andra typer av kortbedrägeri, och om du inte varit oaksam med ditt kort, så får du tillbaka pengarna från din kortutgivare.

Betarlar du mer än 50 % av din resa med re:memberkortet gäller även den kompletterande reseförsäkringen som är inkluderad på kortet. 

Solsemester eller cityweekend

Kanske känns det frestande att bekymmerslöst spendera semestern på varmare breddgrader. Tänk att få slappna med en kall drink i handen och med en utsikt över vita stränder och kristallklart vatten.

Känner du dig istället mer frestad av god mat, kultur och möjligheter till bra shopping kanske en cityweekend är något som du skulle se mer fram emot. Väljer du till exempel att åka till Barcelona med vännerna eller med din partner till New York, så får du dessutom lite sol på köpet. Oavsett vilken typ av semester som passar just dig så är det alltid smart att ha ett re:member kreditkort tillgängligt. Med ett kort från re:member kan du känna dig trygg och njuta av din semester fullt ut. Gör dig redo för din sommarsemester, ansök om ett re:member flex kreditkort här.

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.