fotbollresor-tyskland-01.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Dra på fotbollsresa till Tyskland med polarna

Tysk fotboll håller världens högsta nivå och när Bundesligan drar igång kan du bevittna storslagna matcher varenda vecka – direkt på plats!

Ute efter fotbollsresor till Tyskland? Fotboll är Tysklands populäraste sport och landet är den mest framgångsrika fotbollsnationen i hela världen. Åker du på fotbollsresa till Tyskland kan du se lag som Bayern München, Borussia Dortmund, Schalke och Bayern Leverkusen slåss om Bundesliga-poängerna på plats.

De populäraste fotbollsdestinationerna i Tyskland är München, Dortmund och Berlin. Med re:member får du all nödvändig information om både matcher och nöjesliv. Det är både enkelt att finna bra information om fotbollsresor Tyskland samt att boka och komma iväg.

Fotbollsresa till München

I München kan du se Bayern München fullkomligt mangla motståndarna på Allianz Arena. Laget är det mest framgångsrika i tysk fotbollshistoria. De har vunnit Bundesliga 24 gånger och varit seriemästare 25 gånger. Biljetterna köper du på Bayern Münchens hemsida – var ute i god tid!

På fotbollsresa i Tyskland är det i det närmaste obligatoriskt att släcka törsten med en öl före eller efter matchen. Eller varför inte både och? Den bästa Bayern München-dedikerade sportsbaren i stan är Stadion an der Scheleissheimerstrasse som bjuder på en härlig atmosfär, ett gediget ölsortiment och mat till bra priser. Under matchdagar är det ett populärt ställe, så det lönar sig att boka bord i förväg.

München bjuder också på Europas största nöjesanläggning i form av Kultfabrik som huserar inte mindre än 22 klubbar liksom ett flertal barer, pubar och konsertarenor – partyställen nog för att tillfredsställa den mest nöjeslystne fotbollsresenären!

Fotbollsresor Tyskland

Se matcher i Dortmund

I Dortmund är det Borussia Dortmund som spelar i fotbollens absoluta toppskikt och här kan du se ”Die Schwarzgelben” – de svartgula – rassla bollen i nätet på Signal Iduna Park. Biljetterna köper du på klubbens egen hemsida och råkar du bli lite ölsugen kan du uppleva den äkta ”Dortmundkänslan” på Hövels Hausbrauerei.

FZW sjuder av fest och musik natten lång – nattklubben som är kult och känd för att boka artister med verkligt hög kvalitet. Vill du sen fortsätta festen långt in på natten är det bara att hoppa på spårvagn 403. På den kan du dricka i farten, det är liksom hela idén.

Match i Berlin

Fotbollslaget Hertha BSC har haft Olympiastadion som sin hemmaarena sen 1963. På fotbollsresa i Berlin har du chansen att kolla in denna koloss till arena under en guidad tur.

När sen mörkret faller kan du dra till Bei Schlawinchen – baren som aldrig stänger. Med sin mycket speciella atmosfär och inredning, bestående av gamla cyklar, dockor och instrument, liknar den mera en gammal hederlig lanthandel än en bar.

Berlin är verkligen nöjeslivets ”Mecka” och staden erbjuder så mycket mer än bara hipsterliv på Berghain. Kolla in Sisyphos till exempel – technoklubben där du kan köpa dig en egen tandborste (!) om du skulle få för dig att stanna flera dagar i rad. Klubben har en stor uteplats så klä dig efter väder!

Beställ din fotbollsresa till Tyskland

När du ska åka på fotbollsresa till Tyskland behöver du självklart också boka hotell. Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25 % reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker, bland annat 10 % rabatt på hotellbokningar hos Hotels.com

Betalar du även din resa med kreditkortet re:member flex så ingår en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. Om du inte redan har kortet kan du ansöka om kreditkort från re:member här.  

Trevlig resa!

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.