sportresor-ak-till-paris-och-titta-pa-zlatan.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Sportresor – åk till Paris och titta på Zlatan

När Qatar Investment Authority köpte in sig i den anrika franska klubben Paris Saint Germain var det många som höjde på ögonbrynen. Kommer denna satsning att gå lika bra som det gick för Chelsea och Manchester City när dessa lag köptes upp?

Efter en staplande första säsong som slutade på en andra plats valde ägarna att storsatsa och en ny era påbörjades. In i laget kom spelare som Thiago Silva, Lavezzi, Javier Pastore och ingen annan än Zlatan Ibrahimovic själv. Sedan dess har laget gått från klarhet till klarhet, inte minst tack vare den svenska jätten själv. Zlatan har bland annat lyckats bli klubbens bästa målskytt genom tiderna efter bara tre säsonger.

Att Zlatan Ibrahimovic är en av de största stjärnorna i det franska laget är en självklarhet, men frågan är hur länge han kommer att förbli det. Zlatans eventuella pensionering från fotbollen har länge varit en källa för spekulation. Hans agent, Mino Raiola, har själv påstått att Zlatan kommer att fortsätta spela tills han når åldern 42.

I en intervju med ESPN får Zlatan frågan om han kommer att avsluta karriären i laget. Han svarar att hans kontrakt med PSG tar slut 2016 och att han förmodligen kommer att sluta då. Zlatan anses vara gammal i fotbollsår, speciellt för anfallare som snabbt börjar förlora sin fart när de kommer upp i 30-års åldern. Dock bygger mycket av Ibrahimovics spelstil på teknik och styrka. Chansen finns att han fortsätter spela så länge han själv känner att kroppen hänger med.

Åka på sportresa till Paris och se Zlatan live

För alla de svenska fans som vill se en av våra mest framgångsrika fotbollsspelare beträda planen så börjar det bli bråttom. Om du är det minsta fotbollsintresserad så är en sportresa till Paris för att titta på Zlatan ett måste. I klubblaget har Ibrahimovic regelbundet levererat fotbollsprestationer av hög kvalitet plus att Paris i sig är en stad väl värt ett besök.

Ta chansen att se den svenska legendaren på plats i Paris du också. Se även till att du passar på att uppleva den romantiska staden Paris när du ändå är där. Det finns flera bra hemsidor med tips på saker ni kan göra tillsammans. Resetidningar som exempelvis Vagabond skriver ofta om Paris och det finns även många bra reselistor att hitta på många andra ställen.

Du har även många alternativ att välja mellan när du ska åka på sportresa till Paris. Flygbolag som Ryanair och Norwegian har regelbundna turer från Sverige till den franska huvudstaden, något som även SAS och Air France har. Oavsett om du tar med dig din partner eller dina vänner till Paris så är förutsättningarna på topp för att det ska bli en lyckad resa. 

Ha en trevlig sportresa till Paris!

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.