fotbollresor-spanien-01.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Upplev temperamentsfull spansk fotbollsglädje

På fotbollsresan till Spanien får du chansen att uppleva legendarisk spansk fotbollskultur på nära håll. Unna dig upplevelsen att se La-Liga matcherna på plats!

En fotbollsresa till Spanien är så mycket mer än bara fotboll. Det är ett tillstånd. Alla - från de äldre herrarna framför storbilds-tv:n på det lokala caféet, till den hängivna supporterskaran på arenorna - glöder av passion och engagemang och det är få saker som slår stämningen i Spanien när La-Liga sparkar igång. Det finns många bra fotbollsresor Spanien så välj och vraka.

La Liga - Spansk Fotbollskultur

Vill du vara med på nära håll, när lag som Barcelona, Real Madrid, Valencia och Atlético Madrid strider om poängen, skriver du in sökorden Nou Camp, Santiago Bernabéu Estadio Mestalla eller Vincento Calderón. Ja, att söka efter fotbollsresor Spanien är lika enkelt som att boka.

Upplev magiska Real Madrid på hemmaplan

Liga BBVA, ”La Liga” i folkmun, är som Allsvenskan här hemma i Sverige. Ligan etablerades 1929 och innehåller 20 lag som kämpar om den åtråvärda titeln i denna spännande serie, där framför allt Barcelona och Real Madrid har regerat de senaste åren.

Det enklaste sättet att skaffa biljetter till La Ligamatcherna är att köpa dem direkt från respektive klubblags hemsida. Biljetter finns dessutom på andra sidor på nätet, som till exempel Always Fotboll och Nöjesresan.se där du som medlem i ditt favoritlags supporterklubb också har möjlighet att köpa dem tidigt och till ett förmånligare pris.

Nöjesliv

När mörkret faller och det inte är matchdag finns det att göra ändå. Spanien är känt för sitt nöjesliv i form av barer, nattklubbar och andra klubbar och uteställen som du kan kolla in. Kanske är det läge för tapas och cava? Alternativen är många.

Vill du ta det lite lugnt är gin-baren Pesca Salada i Barcelona absolut värt ett besök. Baren ligger i en gammal fiskebutik och temat är därefter. Gillar du inte gin lär du göra det efteråt eftersom drinkarna här är en gastronomisk upplevelse.

Spanska marknader

Väl i Spanien får du inte missa ett besök på någon av landets alla marknader. Spanien är framför allt känt för sina matmarknader som brukar vara i världsklass. Den mest välbesökta marknadsplatsen i Barcelona är La Boqueria som byggdes redan på 1200-talet. La Boqueria har fått flera priser och utsetts till en av världens finaste marknader. Belägen utmed boulevarden La Rambla är den ett ”måste” – vare sig du bara vill uppleva miljön eller kanske handla delikatesser till kvällens middag.

Vill du slippa turistströmmen på La Rambla så är Mercat de Santa Caterina ett perfekt alternativ. Här finns stor kunskap om spanska mattraditioner och detta är marknaden lokalbefolkningen väljer framför andra.

En annan spännande marknad är Mercado de San Antón i Madrid. Den har såväl en traditionell som en mer modern del, med tapasbarer, restauranger och en rooftop bar.

Vill du frossa i tapas, dricka öl i ölstuga och uppleva en fantastisk stål- och glaskoloss är Madris Mercado de San Miguel det givna marknadsvalet.

Boka biljetter till fotbollsresan i Spanien

När du nu har den information du behöver för att göra din fotbollsresa till Spanien komplett är det dags att försäkra sig om hotellbokning. Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25 % reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker, bland annat 10 % rabatt på hotellbokningar hos Hotels.com

Betalar du även din resa med kreditkortet re:member flex så ingår en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. Om du inte redan har kortet kan du ansöka om kreditkort från re:member här.  

Trevlig resa!

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.