Fotbollsresa till Manchester
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

De bästa tipsen inför fotbollsresor Manchester United

Att se Manchester United hemma på Old Trafford är en mäktig upplevelse. Arenan tar nästan 76 000 åskådare och är så gott som alltid fullsatt. re:member ger dig de bästa tipsen inför resan till ”The Theater of Dreams”!

Manchester United är inte bara mesta mästare i Premier League med sina 20 ligatitlar. Klubben har dessutom vunnit UEFA Champions League tre gånger – senast 2008 under Alex Fergusons trygga ledning. Sedan dess har det väl gått sådär och nu är det upp till Louis van Gal att återupprätta klubbens heder och föra The Red Devils till nya segrar i ligan och de stora turneringarna. Se till att vara på plats när det händer och vänder! När det kommer till fotbollsresor Manchester United kan allt hända!

Uniteds färger

Klubben bildades redan 1878 av ett gäng järnvägsarbetare och gick då under namnet Newton Heath LYR Football Club. Det klassiska hemmastället med röd tröja, vita shorts och svarta strumpor infördes år 1902 i samband med namnbytet till Manchester United och färgkombinationen har i stort sett hängt med sedan dess. Djävulen med treudden lades till i märket 1970 och kommer från klubbens smeknamn, The Red Devils.

Manchester United biljetter

Det finns många arrangörer på nätet som anordnar skräddarsydda fotbollsresor Manchester United och säljer matchbiljetter, till exempel MUSS, Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Sverige, som arrangerar ett antal supporterresor varje år. Vill du ordna resan själv kan du köpa biljett här eller på Uniteds hemsida där du även hittar aktuellt spelschema.

Fotbollsresor Manchester United

Så tar du dig till Old Trafford

Old Trafford ligger cirka tre kilometer sydväst om centrala Manchester. Arenan har en egen järnvägsstation, så det enklaste sättet att ta sig hit är att ta lokaltåget. Det tar bara ca 15 minuter från centrum.

Nöjesstaden Manchester

På en resa till Manchester har fotbolls- och popstaden minst sagt mycket att erbjuda när det gäller både shopping, restauranger och nattliv. Reseguiden Vagabond jämför nöjeslivet här med London, vilket inte säger lite! Pride of Manchester är en utmärkt sajt där du kan se vad som händer i stan just nu.

Sevärdheter i urval

  • National Football Museum: Världens största fotbollsmuseum är ett måste för alla som älskar fotboll. Här kan man spendera timmar och lära sig allt om fotbollens historia, roa sig med interaktiva spel med mera. Museet har hela sex våningar och inträdet är gratis.

  • Breakout Manchester: Rymningsspel är populära i Manchester, det finns faktiskt hela sex stycken. På Breakout kan du välja mellan fem olika temarum där det gäller att lösa en mordgåta, rädda världen från ett dödligt virus, förhindra ett nytt världskrig, undkomma polisen eller hjälpa kompisen att fly från fängelset. Du har 60 minuter på dig. Start!

  • The Printworks: Urhäftigt nöjespalats i en ombyggd gammal industrilokal med massor av restauranger, pubar och god stämning.

  • John Ryland Library: Manchesters universitetsbibliotek är ett fantastiskt byggnadsverk i nygotisk stil. Inträdet är gratis, så passa på att gå in och upplev Hogwarths i verkligheten! Du kommer omedelbart förstå varför biblioteket är stadens populäraste sevärdhet.

Boka fotbollsresan till Manchester

När du ska åka på fotbollsresa till Manchester behöver du självklart också boka hotell. Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25 % reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker, bland annat 10 % rabatt på hotellbokningar hos Hotels.com

Om du har ett kreditkort från re:member kan du köpa resan med kortet och sedan välja att delbetala beloppet i efterhand. Ansök om ett kreditkort från re:member här.

Trevlig fotbollsresa till Manchester!

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.