fotbollsresa-till-london.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Gör något kul med kompisarna – Fotbollsresor till London

Att åka till London och se en Premier League-match på plats kan vara grymt kul. Med lite planering får du en toppenhelg full av upplevelser att se fram emot. Här följer några praktiska tips inför fotbollsresor till London.

Att fotboll är den överlägset största sporten i England är väl knappast någon nyhet - men visste du att London är hemmaplan för 14 professionella lag? Här kan du se Tottenham, Chelsea, Crystal Palace, West Ham United och Arsenal göra upp om Premier League-titeln och klassiska klubbar som Fulham, Charlton Athletic och Queens Park Rangers ge järnet i Championship. Fotbollsresor London är oerhört populära resor, så se till att boka i tid

Det är enkelt att ordna fotbollsresor till London. Matchbiljetter kan du köpa på klubbarnas hemsidor eller sajter som fotbollsbiljetter.se och ticket2.com. Det blir oftast billigare att köpa biljett och boka flyg och hotell på egen hand. Hotels.com har ett av världens största urval av boendealternativ och erbjuder både enskilda hotell samt större hotellkedjor i London.

Att göra i London

Börja med att skaffa ett Oysterkort så att du kan ta dig runt med buss och tunnelbana. Sedan är det dags att ladda upp inför matchen på någon (eller några) av Londons 6 000 pubar. Se bara till att du är klädd i rätt klubbtröja om du besöker en supporterpub.

Duke Of Kendal: En genuin och trevlig pub som ligger på 38 Connaught Street, ett par kvarter norr om Hyde Park. 

Elk Bar:Om du inte kan få nog av sport och fotboll är det här det rätta stället att ta en pint.   Om vädret tillåter kan du följa de senaste sporthändelserna på storbildskärm på uteserveringen.

The Famous Three Kings: Stor sportbar där det brukar vara knökfullt under de stora matcherna.

Fotbollsresor London

Shopping, museer och musikaler

London är ett riktigt shoppingmecka och om du vill slippa trängseln på Regent Street och Oxford Street kan du ta tunnelbanan till Shepherd’s Bush där du hittar gallerian Westfield med över 300 butiker. Utbudet är suveränt och priserna lägre än på fina gatan.

Att besöka någon av Londons alla charmiga marknader kan i sig vara värt hela resan. 

Om du gillar museer så har London mycket att bjuda på och inträdet är ofta gratis. På den egyptiska avdelningen på British Museum kan du se mumier och spännande artefakter från det antika egypten, bland annat den berömda Rosett-stenen som gjorde det möjligt att tolka hieroglyfer. National Gallery vid Trafalgar Square har en av världens största konstsamlingar. Här kan du se målningar av berömdheter som Van Gogh, da Vinci och Botticelli med flera.

Varför inte kombinera fotbollsresan till London med att gå på musikal? I teaterdistriktet West End kan du se musikaler i världsklass som The Book of Mormon, Bend it Like Beckham och Michael Jackson-musikalen Thriller, för att nämna några.

Nattklubbar i London

Kvällen kan du avsluta på någon av Londons många klubbar. Londonsvenskar.com har en suverän guide över de bästa och trendigaste. Många klubbar är strikta med dresscoden så kolla upp vad som gäller.

Boka hotell inför fotbollsresan till London

När du ska åka på fotbollsresa till London behöver du självklart även boka hotell. Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25 % reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker, bland annat 10 % rabatt på hotellbokningar hos Hotels.com

Betalar du även din resa med kreditkortet re:member flex så ingår en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. Om du inte redan har kortet kan du ansöka om kreditkort från re:member här.  

 

Hoppas du fick nytta av våra tips inför fotbollsresor London!

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2021-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.