fotbollresor-england-01.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Tipsen som gör fotbollsresan till England smidigare

Längtar du efter att få se ditt Premier League-lag från läktarplats? re:member ger dig de bästa tipsen för en problemfri fotbollsresa till England.

Fotbollsresor England är otroligt populära! Att se sitt favoritlag spela på hemmaplan är en svårslagen upplevelse och ingenstans är fotbollskulturen större än i England. Fotboll är den överlägset mest populära sporten och det finns mer än 100 professionella klubbar i landet, varav 20 spelar i Premier League. Visste du att det finns hela fem Premier League-lag bara i London? Tottenham, Chelsea, Crystal Palace, West Ham United och Arsenal. Andra klubbar med många svenska fotbollssupportrar är Manchester (både United och City) och Liverpool FC.

De största turneringarna vid sidan av Premier League är Engelska ligan och FA-cupen, som är världens äldsta fotbollsturnering. Den startade 1871 och är öppen för alla klubbar i det engelska ligasystemet.

Fotbollsresor England

Välj sittplats på arenan

Utbudet av fotbollsresor England är enormt och att välja sittplats på en arena som du inte varit på tidigare kan vara lite knepigt. Och bland motståndarlagets supportrar vill du absolut inte hamna. Här följer en miniguide till de största arenorna och vilken läktare du bör satsa på.

  • Emirates Stadium: På Arsenals hemsida kan du se en digital vy över planen från varje sittplats. Clock End i söder är ett säkert kort – här får du en bra överblick över matchen och får dessutom uppleva stämningen från den nedre sektionen om du sitter långt fram. Undvik de övre hörnen på Club Level – övriga platser funkar bra!

Läs fler tips till hur du kan se Arsenal på Emirates här.

  • White Hart Lane: På Tottenhams hemmaarena är stämningen bäst på Park Lane, även känd som South End. Andra och tredje sektionen på East Stand är också ett bra alternativ.

  • Stamford Bridge: Om du se vill Chelsea tillsammans med hemmaklacken köper du biljett till Matthew Harding Lower, nedre läktaren på norra kortsidan. Den bästa överblicken får du på West Upper Stand.

Få fler tips till hur du kan se Chelsea på hemmaplan i London här.

  • Old Trafford: Om du vill sjunga med i Manchesters sånger och uppleva supporteryran in på bara kroppen ska du köpa en biljett till läktaren Stretford End på västsidan av arenan – eller i närheten. Föredrar du en lite lugnare omgivning och vill se bra väljer du North eller South Stand.

Här är de bästa tipsen för en fotbollsresa till Manchester

  • Anfield: Det är på The Kop Liverpool-klacken samlas och de vet hur man skapar tryck på läktaren. På Centenary Stand är överblicken bäst och stämningen lugnare.

Få goda råd på en fotbollsresa till Liverpool här.

  • St. James’ Park: Om du vill sjunga med för full hals på Newcastles moderna fotbollsarena ska du välja en plats i det nordvästra hörnet. På Gallowgate är det också hyfsat tryck. Om du framförallt vill se bra är nordöstra hörnet ett bra alternativ.


Så här beställer du biljetter inför fotbollsresan till England

Fotbollsresan till England blir billigast om du köper matchbiljetter och bokar flyg och hotell på egen hand. Undvik paketresor om du inte är rejält stadd i kassan. Börja med matchbiljetten, som du kan köpa på klubbarnas hemsidor eller sajter som fotbollsbiljetter.se och ticket2.com. Se till att vara ute i god tid eftersom matcherna ofta blir utsålda. I de flesta fall måste man vara medlem för att köpa biljett direkt från klubben, men det är du kanske redan?

Boka hotell inför fotbollsresan 

re:member reward är ett förmånsprogram för dig som har ett re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort. Du får upp till 25 % reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker, bland annat 10 % rabatt på hotellbokningar hos Hotels.com

Betalar du även din resa med kreditkortet re:member more så ingår åtta reserelaterade försäkringar, bland annat avbeställningsskydd. Om du inte redan har kortet kan du ansöka om kreditkort från re:member här.  


Trevlig resa!

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.