fotbollresor-chelsea-01.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Se Chelsea på hemmaplan i London

Premier League ska upplevas från läktarplats! Med dessa tips från re:member får du ut mesta möjliga av fotbollsresan till London och Stamford Bridge.

Se Willian slå en av sina magiska frisparkar, Eden Hazard och Diego Costa stångas med motståndarnas mittbackar och Fabregas och Oscar leka ”hitta bollen” på mittfältet. Även om José Mourinho då och då klagat på att hemmafansen är för tysta är stämningen på Stamford Bridge något alldeles extra och måste upplevas. The Blues har en av världens största supporterklubbar och hemmamatcherna är så gott som alltid utsålda, så ett tips är att snabbt söka efter fotbollsresor Chelsea och boka. Dessutom skulle väl få bli förvånade om ”The special one” skulle lyckas nästla sig ur den tillfälliga svackan laget befinner sig i och nå topp 4. Det är ju trots allt Premier League-vinnaren 2015 vi talar om!

Köpa biljetter till Chelseas hemmamatcher

Matchbiljetterna på Stamford Bridge släpps 42 dagar före matchen och om du är True Blue-medlem kan du köpa biljetten direkt från klubbens hemsida. Se bara upp när du väljer plats så att du inte hamnar bland bortasupportrarna. Här kan du också se vilka återförsäljare som är auktoriserade – det säkraste sättet att skaffa biljetter är dock att bli medlem.

Undvik paketresor när det gäller fotbollsresor till London – det blir oftast mycket billigare att boka flyg/hotell och köpa matchbiljetter på egen hand. Men kom ihåg att vara ute i god tid, så att du är säker på att allt klaffar. Det är enkelt att söka efter fotbollsresor Chelsea och sedan boka, men göra inga förhastade köp.

Fotbollsresor Chelsea

Så tar du dig till Stamford Bridge

Det smidigaste sättet att ta sig till Stamford Bridge är att ta tunnelbanan till stationen Fulham Broadway. Därifrån är det bara några hundra meter till arenan. När det inte är match kan vi rekommendera en stadium-tour där du får se omklädningsrummen, pressrummet, läktaren med mera.

Blue is the colour, football is the game.

Om du vill hänga med och höra hur snacket går i London om den senaste matchen, spelarnas prestationer, Mourinhos planer inför kommande matcher etc. ska du kolla in podcasten på Chelseafancast.com som sänder varje vecka. På sajten hittar du även mängder med info om Chelsea FC. Missa inte texterna till Chelseas chants and songs, ett måste inför fotbollsresan!

Supporterpubar i närheten av Stamford Bridge

Om du vill ladda upp inför matchen tillsammans med andra Chelsea-supportrar kan du besöka någon av alla trevliga pubar och restauranger som finns i närheten av Stamford Bridge. Att ta en öl på The Butcher’s Hook, före detta The Rising Sun där Chelsea Football Club bildades 1905, är ett måste om du är en inbiten supporter. Chelsea Swedish Fan Club har satt ihop en utmärkt liten guide över pubar i området här.

Boka hotell inför fotbollsresan till London

Nu återstår det bara att beställa övernatting inför fotbollsresan till London och Stamford Bridge. Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25% reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker, bland annat 10 % rabatt på hotellbokningar hos Hotels.com

Betalar du även din resa med kreditkortet re:member flex så ingår en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. Om du inte redan har kortet kan du ansöka om kreditkort från re:member här.  

Trevlig resa!

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.