fotbollresor-arsenal-01.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Fotbollsresa – Se Arsenal på hemmaplan

Inget kan mäta sig med att se Arsenal direkt från läktaren på deras egen hemmaarena. Dra iväg på fotbollsresa och upplev ditt favoritlag på Englands största klubbstadium - femstjärniga Emirates Stadium i London. re:member ger dig all info som du behöver!

Tack vare sin unika spelstil är Arsenal klassat som ett av Englands mest underhållande fotbollslag. Med försvarsspelare som ”brassen” Gabriel Paulista och mittfältare som turktyske Mesut Özil och spanske Mikel Arteta bjuder laget på fotbollsunderhållning i världsklass! Arsenal, som populärt brukar kallas ”The Gunners”, har inte mindre än 27 miljoner fans världen över. Är du ett av dem? Som tur är finns många bra fotbollsresor Arsenal att välja mellan.

Bli en Gooner och få förtur till Arsenals populäraste matcher

Via supporterklubben Arsenal Sweden kan du själv bli en ”Gooner”, som fansen brukar kallas. Som medlem i klubben har du försäkrat dig om att alltid få biljetter till Arsenals hemmamatcher. Du får medlemstidningen Kanonmagasinet sex gånger om året, liksom tillgång till klubbens webbforum och möjlighet att delta på Arsenal Swedens medlemsträffar, fester och medlemsresor. Dessutom har du 15% rabatt på mat och alkoholfri dryck på alla O´Learys sportbarer i hela Sverige.

Är du medlem i Arsenal Sweden har du även förtur när du köper biljetter till de populäraste matcherna som ofta blir utsålda snabbt. Spelschema och biljetter hittar du på klubbens hemsida. Fotbollsresor till Arsenal har aldrig varit enklare att boka!

London - världens mest besökta storstad

Även om du först och främst har stuckit till London för att se Arsenal på hemmaplan finns det massor av andra saker att göra när du ändå är här. London är världens mest besökta storstad och dessutom den stad som vi svenskar helst besöker. Här finns en nästintill outsinlig källa till upplevelser och nöjen. Här kan du se några av världens bästa musikaler, gå på konserter och uppsöka några av världens främsta museer. I London finns naturligtvis också ett helt outstanding nöjesliv: pubar, nattklubbar och inte minst: en rad ganska knäppa restauranger – om du skulle känna för en något annorlunda upplevelse. Eller vad sägs om att äta middag i mörkret, på cirkus eller i en djungel?

Fotbollsresor Arsenal

Pubrunda före matchen

Att svinga en kall bira i en äkta ”Gunners’ atmosphere” försätter dig garanterat i den rätta stämningen inför avspark! I London finns en mängd barer och pubar för just Arsenalsupporters, som till exempel:

  • The Twelve Pins: Irländsk Arsenalpub nära Finsbury Park.

  • The Tollington Arms: Serverar thai-mat och levererar snabbt trots hårt tryck på speldagar.

  • The Gunners: Namnet säger allt: det här stället är Arsenal! Givet när Arsenal vinner och oslagbart när du med ett par pints vill få igång patrioten i dig.

Bakom kulisserna på Arsenals hemmaarena

Som Arsenal-fan får du naturligtvis inte missa chansen att komma bakom kulisserna på Emirates Stadium. Låt en av Arsenals tidigare spelare ta dig på safari i den kolossala anläggningen som sväljer lite drygt 60 000 åskådare. Upplev den oförglömliga känslan när du tar plats i omklädningsrummet, vandrar ut på arenan genom spelarnas tunnel eller slår dig ner på avbytarbänken. Stadion har även sitt eget museum där du bland annat kan se Michael Thomas stövlar från Anfield -89 och Charlie Georges FA-cupfinalskjorta från -71, liksom en mängd andra Arsenaltroféer.

Boka hotell inför fotbollsresan

När du ska åka på fotbollsresa och se Arsenal behöver du självklart också boka hotell. Med förmånsprogrammet re:member reward får du upp till 25% reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker, bland annat 10 % rabatt på hotellbokningar hos Hotels.com. 

Betalar du även din resa med kreditkortet re:member flex så ingår en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. Om du inte redan har kortet kan du ansöka om kreditkort från re:member här.  

När du har beställt dina biljetter är det bara att börja öva:

We love you Arsenal, we do.
We love you Arsenal, we do.
We love you Arsenal, we do.
Oooooh Arsenal we love you!

Trevlig resa!

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.