5-hotell-att-bo-pa-i-berlin.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

5 tips på hotell i Berlin

Övernattningsmöjligheterna i Berlin är lika varierade som staden i övrigt, vilket innebär att du kan sova i mycket mer än bara en vanlig säng. Du kan nämligen övernatta i en husvagn, beställa en gitarr från room service eller bo i ett gammalt kommunistblock. Här är 5 av våra bästa hotell i Berlin.

1. Hotel Huettenpalast

Konceptet bakom Hotel Huettenpalast är Glamping – glamour och camping i ett. Du kan välja om du vill sova i en husvagn, ett trädhus eller ett loftrum. Det är ett roligt, miljövänligt och prisvärt hotell i Berlins trendiga område, Neukölln, som sägs vara en av de mest kreativa platserna i hela staden.

2. nhow Berlin

Hotellet nhow Berlin erbjuder en unik hotellupplevelse med fokus på musik. Hotellet ligger i det trendiga området mellan Friedrichshain och Kreuzberg där det stora utbudet av barer, caféer och uteställen skapar ett myllrande stadsliv. Hotellet har hela 304 fantastiska designerrum med häftig musik och moderna ljudanläggningar – att musiken står i fokus är det inga tvivel om då till och med gitarr och keyboard erbjuds på room service-menyn.

3. Ostel Hostel

Om du någon gång har undrat hur Berlin såg ut innan muren föll, så är Ostel Hostel stället att besöka. Vandrarhemmet ligger i en betongblocksliknande byggnad i typisk kommunistisk stil, med läge i hjärtat av stadsdelen Friedrichshain. Om du avskräcks av att ha ett porträtt av den tidigare DDR-presidenten hängande över dig, kan du be om Stasi-sviten istället, och se den Oscarsvinnande filmen ”The Lives of the Others” som återkallar minnena om Östtyskland.

4. Hotel Q! Berlin

Detta 4-stjärniga designhotell, Hotel Q!, ligger på Berlins berömda handelsgata Kurfürstendamm, och här kan du bo i eleganta rum eller enrumslägenheter. I restaurangen kan du njuta av hälsosamma, internationellt inspirerade rätter eller en cocktail i den eleganta, privata baren. Hotellet har också ett brett utbud av massage, yoga och pilates.

5. PLUS Berlin

Denna exklusiva hotell-kedja är inte bara prisvärd, PLUS Berlin  har också ett riktigt bra läge, mellan Friedrichshain och Kreuzberg. Här kan du promenera runt och njuta av gatukonst och sedan släcka törsten på någon av de många barerna. Hotellet erbjuder både bar och restaurang, pool och bastu och en mängd olika aktiviteter. Personalen hjälper dig dessutom gärna med bra restips om det är något speciellt du är på jakt efter.

Spara pengar på hotell i Berlin med re:member

Du har säkert koll på alla de bra fördelar du får med ett re:member flex kreditkort, men visste du att du kan få bra rabatter och erbjudanden genom vårt förmånsprogram? Du kan nämligen spara pengar på alla dessa hotell i Berlin – och många fler – när du bokar via re:member reward. Hotels.com har ett av världens största utbud när det gäller bokning av hotell på nätet och du kan hitta hotell i alla prisklasser. Med ett kreditkort från re:member får du upp till 10% rabatt på Hotels.com. Observera att reward-rabatten ej inkluderar moms- och fraktkostnader.

Att ansöka om ett re:member flex kreditkort går snabbt och är enkelt. Du kan få upptill 100 000 kronor i kredit, skjuta upp betalningen räntefritt i upp till 8 veckor . Dessutom är en reseförsäkring och ett avbeställningsskydd inkluderat när du betalar mer än hälften av resekostnaden med kreditkortet.

 

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2022-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.