romantisk-weekend-london-kreditkort.jpg
re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

Missa inte detta på romantisk weekend i London

Åk iväg med din partner och njut av en mysig och romantisk weekend i London. Här finns något för alla, vare sig ni gillar fotboll, shopping, mysiga picknickar i parken eller något helt annat. London är en populär destination som lockar tusentals svenskar varje år. Tack vare stadens popularitet finns många weekendresor att välja bland. Oavsett om ett billigt pris är det viktigaste eller om ni helt enkelt vill få en oförglömlig weekend i Englands huvudstad, har vi tipsen du inte får missa.

För att ta er till London kan ni exempelvis boka en lågprisbiljett med Ryan Air för att ta er till staden så billigt som möjligt. Om ni bara ska åka på en weekend behöver ni kanske inte ta med er ett stort bagage. För att ni ska få en så härlig och bekymmersfri resa som möjligt kan det vara bra att boka hotell och transfer till hotellet innan ni åker. På så sätt går allt smidigt när ni väl ärpå plats i London. Det finns många lyxiga och romantiska hotell att välja bland i London.

Vad sägs som lakan i egyptisk bomull och badrum i marmor? Detta kan ni få om ni bokar rum hos The Beaufort Knightsbridge som ligger nära både Harrods och Harvey Nichols. Vill ni hellre spara pengar på ett billigare rum finns charmiga och personliga rum att hitta till bra priser på ett Bed and Breakfast. Bed and Breakfast, eller vandrarhem kan vara väldigt personliga och hemtrevliga och verkligen ge er romantiska weekend det där lilla extra.

För att er resa ska bli så bekymmersfri och njutbar som möjligt är det skönt att slippa oroa sig för problem som försenat bagage eller något ännu värre. Genom att betala hela er resa med ditt re:member kreditkort är en kompletterande reseförsäkring inkluderad. Det är skönt att ha ett skydd mot oväntade situationer.

Från te till champagne

Om du och din partner ska besöka brittiska huvudstaden under våren eller sommaren väntar ett grönt och varmt London. Varför inte börja er romantiska weekend med att dricka te på ett mysigt café? Det finns gott om mysigt inredda caféer i London som serverar det traditionella "afternoon tea". Njut av härliga teer, goda bakelser och varandras sällskap. Efter er brunch kan det vara skönt med en promenad i parken. Besök gärna den botaniska trädgården Kew Garden. Här kan ni gå omkring och titta på den vackra grönskan.

Ni får såklart inte missa shoppingen när ni besöker London. Beroende på er budget finns något för alla prisklasser. Även om ni reser billigt kan det vara kul att besöka lyxvaruhuset Harrods och strosa omkring som ett rikt par. Efter er shopping kanske en kort vilopaus kan vara nödvändig

När kvällen är på ingång väntar ett spektakulärt London, helt annorlunda än under dagen. En middag med utsikt kanske kan avrunda er romantiska weekend. Börja med en tur i det stora pariserhjulet London Eye. Bokar ni dessutom en så kallad "Champagne Experience", kan ni njuta av ett kylt glas champagne under turen. Avsluta med middag på valfri restaurang. London erbjuder allt i matväg, oavsett om ni letar efter en Michelin-restaurang eller indiskt.

Boka din resa med re:member

Med re:member flex kredit får du tillgång till förmånsprogrammet re:member reward. Då får du upp till 25 % reward-rabatt på utvalda tjänster och produkter i över 300 webbutiker, bland annat hos Hotels.com och Expedia

Har ni inte redan ett kreditkort från re:member så kan det vara en bra idé att ansöka om ett kort redan nu, så att ni får hem det i god tid inför resan.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.