tapeter-till-koket.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Inspiration: tapeter till köket

Hur ska man tänka om man vill komma igång med tapeter till köket? Med en fototapet är svaret enkelt: precis som du vill.

Vi är många som någon gång då och då drömmer om det där perfekta köket. Men att renovera kök kräver ofta mycket tid och pengar. Men det finns faktiskt en liten genväg här, nämligen tapeter. Med dagens moderna fototapeter kan du enkelt, snabbt och billigt förändra hela köket. 

Tapeter till köket: Praktiskt och miljövänligt

Dagens fototapeter är inte bara billiga och enkla att jobba med, de är också långt mer praktiska än sina föregångare. När fototapeterna blev populära på 80-talet var det nog få som ens tänkte tanken att sätta upp dem i köket på grund av deras låga kvalitet och höga halter av skadliga kemikalier.

Att det inte får förekomma några farliga ämnen i de utrymmen där man jobbar med mat känns nog som en självklarhet för de flesta. 

Gör en tegelvägg eller sätt upp ett nytt fönster

Med en fototapet i köket behöver du inte begränsa dig till de motiv som finns på konventionella tapeter. Tanken med en fototapet är att du ska kunna skapa precis den miljö du vill ha. Tycker du att det känns mörkt i köket kan du välja ett motiv som föreställer ett fönster som släpper in solljus och vill du ha en kakel- eller tegelvägg är det lätt ordnat utan vare sig murbruk eller hantverkare.

Läs även våra tips på tapeter i vardagsrum här.

Råvaror på tapeten

Husets hjärta - köket - handlar ju trots allt om matlagning. Så varför inte ha din favoriträtt eller favoritråvara på väggen? Kanske det gör sig med en tapet med avokador? Eller en tapet med apelsiner och citrusfrukter?

Så nu återstår bara att hitta din nya kökstapet. Välj din favoritingrediens i ett snyggt mönster, låt dig inspireras av kökslådan, helkakla köket eller återskapa väggarna på din favoritrestaurang. Med en fototapet kan du förvandla ditt kök till precis vad du vill.

Få rabatt på tapeter till köket med re:member reward

re:member reward är ett förmånsprogram för dig som har ett re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort. Du får upp till 25 % reward-rabatt på utvalda produkter i över 300 webbutiker, blant annat på Beijer Bygg och VidaXL som har massor av fina fototapeter. 

Att handla med re:member reward är hur enkelt som helst:

  • Logga in och välj butik. Du loggar in med de fyra sista siffrorna på ditt re:member kreditkort, personnummer och postnummer. När du är inloggad kan du söka efter butik enligt kategori eller fritextsök. Klicka sedan på butikens namn för att gå till butikens hemsida.

  • Handla. Du handlar precis som vanligt med ditt re:memberkort och får en rabatt som dras av från din månadsfaktura. Det kostar aldrig något extra att handla via re:member reward.

  • Rabatten dras av från din nästa faktura från re:member. Rabatten kommer på din månadsfaktura så du behöver inte göra något annat än att betala med ditt re:memberkort. Observera att rabatten inte syns på kvittot från butiken, den ser du först på din månadsfaktura från re:member. Samtliga reward-rabatter gäller exklusive moms- och fraktkostnader.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.