fototapet-sovrum.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Inspiration: Tapeter till sovrum

Få saker är så viktiga som en god natts sömn. Så när du ska välja bland tapeter till sovrum bör du se till att det blir precis som du vill ha det. Med dagens breda utbud av fototapeter är möjligheterna större än någonsin att skapa just ditt drömsovrum.

Att välja rätt tapet till sovrummet kan vara svårt. Det gäller att skapa en miljö som skänker lugn och ro och som ger en god natts sömn. Samtidigt ska sovrummet kännas skönt och härligt att vakna i. För att få det här helt rätt kan det vara en bra idé att sätta upp en fototapet. Idag finns det en massa olika mönster, strukturer och miljöer att välja mellan så chanserna är goda att du hittar något som passar just dig. 

Tapeter att somna till

Sovrummet är ju av namnet att döma ett rum där sömnen spelar stor roll. Kanske finns det ett motiv som får just dig att sova extra bra? 

Här är naturligtvis olika för olika personer, men en regnskog eller ett fint djurmotiv kan tyckas lugnande och mysigt. Även en träpanel för dig som inte orkar anställa hantverkare kan passa bra i ett sovrum. 

Läs också vår artikel om hur du väljar bland tapeter till vardagsrum här.

Romantik på sovrumsväggen

Om du väljer att sätta upp en fototapet i sovrummet öppnar sig förstås många möjligheter att skapa lite extra romantisk atmosfär. Du kan hitta det mesta, alltifrån olika sorters hjärtmönster till tapeter som gör att det ser ut som att det hänger en härligt mjuk sammetsgardin längs väggen. 

Läs också våra tips på tapet i barnrum här.

Jobba med ljus

För oss i Skandinavien är det av naturliga skäl extra viktigt med ljus. På vintern får vi så lite av den varan att det kan kännas litet smådeppigt, och på sommaren får vi så mycket ljus att det kan vara svårt att somna. En tapet i sovrummet kan förstås inte ersätta riktigt solljus, men den kan ge en upplevelse som gör att det känns både ljusare och mörkare.

En fototapet i sovrummet öppnar många möjligheter att skapa precis den miljö du vill sova och vakna i. Så låt dig inspireras och dröm fram ditt önskesovrum. Få saker är ju trots allt så viktiga som en god natts sömn.

Få rabatt på tapeter till sovrum med re:member reward

re:member reward är ett förmånsprogram för dig som har ett re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort. Du får upp till 25 % reward-rabatt på utvalda produkter i över 250 webbutiker, bland annat Beijer Bygg eller VidaXL som har massvis med fina fototapeter. 

Att handla med re:member reward är hur enkelt som helst:

  • Logga in och välj butik. Du loggar in med de fyra sista siffrorna på ditt re:member kreditkort, personnummer och postnummer. När du är inloggad kan du söka efter butik enligt kategori eller fritextsök. Klicka sedan på butikens namn för att gå till butikens hemsida.

  • Handla. Du handlar precis som vanligt med ditt re:memberkort och får en rabatt som dras av från din månadsfaktura. Det kostar aldrig något extra att handla via re:member reward.

  • Rabatten dras av från din nästa faktura från re:member. Rabatten kommer på din månadsfaktura så du behöver inte göra något annat än att betala med ditt re:memberkort. Observera att rabatten inte syns på kvittot från butiken, den ser du först på din månadsfaktura från re:member. Samtliga reward-rabatter gäller exklusive moms- och fraktkostnader.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.