tapet-barnrum.jpg
  1. Start
  2. Kreditkort
  3. Gör barnrummet mer fantasifull med en fototapet!

En tapet i barnrum gör rummet mer fantasifullt!

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Funderar du på att sätta upp tapet i barnrum? Med en fototapet kan du välja mellan olika häftiga motiv som ger rummet den rätta känslan!

Det kan vara både spännande och roligt att inreda barnrummet. Du kan du låta fantasin flöda och skapa en helt egen värld för ditt barn. Varför inte inreda rummet till en rymdstation mitt ute bland stjärnorna? Eller vad sägs som en hästhage fylld med galopperande ardennerhästar?

Det är mycket enklare än vad man kanske tror. Med en ny fototapet kan du förvandla hela barnrummet på bara några timmar. re:member har intervjuat dinprint.se, experter på fototapetsering, för att få reda på ett och annat.

Tapet i barnrum som är gjord för barn

Alla som har barn vet att man får räkna med lite slitage på väggarna. I ett barns ögon kan en vit tapet kännas lika inbjudande att rita på som ett teckningsblock. I takt med att barnet växer förändras hans eller hennes intressen och uppfattning om vad som är snyggt och coolt. När ditt barn som kommer upp i tonåren kan tapeterna kännas lite barnsliga för honom eller henne. Visst kan man tycka att det är dyrt och jobbigt att byta tapeter i barnrummet, men frågar man Fredrik Ridström på dinprint.se tänker han helt annorlunda.

- Jag brukar säga det är ju faktiskt inte värre än att helt enkelt göra en omtapetsering. En av fördelarna med våra fototapeter är att de är så billiga och enkla att sätta upp. Om den gamla hästtapeten inte längre känns så cool är det bara att byta till en ny, fräsch tapet med ett annat motiv.

Fredrik nämner en annan sak som gör fototapeterna extra barnrumsvänliga, nämligen att de inte innehåller några giftiga ämnen.

- Alla våra tapeter görs med Svanenmärkt färg som är miljövänlig, helt giftfri och utan några lösningsmedel.

Ge ditt barn ett husdjur

När det handlar om populära tapetmotiv verkar djur ligga högt upp på barnens önskelista. Zebror, tigrar, lejon och hästar toppar listan enligt Fredrik.

- Ja, barnen verkar inte välja så många djur ur vår svenska fauna. Men om det finns någon som vill ha ekorrar eller kanske vargar på tapeten så har vi även det.

Läs också vår artikel om hur du kan välja tapeter i sovrum här.

Rena rama djungeln med tapet i barnrum

Väljer du en fototapet till barnrummet behöver du inte begränsa dig till ett enstaka djur eller mönster. Varför inte förvandla hela rummet till en tropisk djungel med papegojor och apor bland grönskan på alla väggarna?

- Det finns många som väljer att förvandla barnrummet på det här sättet. Det tycker jag är roligt och jag är säker på att det är väldigt uppskattat även av barnen.

Tapet i barnrum för alla åldrar

Vad våra barn föredrar och vad som är ”inne” är svårt att veta när de börjar närma sig tonåren. Men i takt med att deras preferenser förändras finns det alltid nya motiv som kan falla dem i smaken.

- Min son ville plötsligt ha en graffitimålning över sina garderobsdörrar, så det ordnade jag med hjälp av en fototapet. Det blev faktiskt riktigt snyggt, säger Fredrik.

- För alla sportälskare finns hur mycket som helst att välja mellan. Man kan exempelvis tapetsera rummet så att det känns som att man befinner sig mitt på en fotbollsarena. Gillar man bilar kan man välja bilder som får betraktaren att känna det som att han eller hon sitter bakom ratten i en häftig bil. 

Läs och få inspiration till hur du väljer tapeter i köket här. 

Skapa en helt ny värld

Med en fototapet är det bara fantasin som sätter gränserna. Vilket rum som helst kan förvandlas till vad som helst och det finns alla möjligheter att ge fantasin lösa tyglar.

- Det roliga är att man verkligen kan tänka i helhetskoncept. Du kan tapetsera en stjärnhimmel i taket och en stadssiluett i mörker på väggarna. Du kan till och med skaffa rullgardiner som matchar tapeterna så att man verkligen omsluts av en helt annan värld, säger Fredrik. 

En fototapet gör hela barnrummet mer spännande, roligt och unikt. Inga önskemål är omöjliga. Så nästa gång ditt barn säger att han eller hon vill ha en häst eller en resa till rymden svarar du helt enkelt: ”Det fixar jag”.

Få rabatt på tapet i barnrum med re:member reward

re:member reward är ett förmånsprogram för dig som har ett re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort. Du får upp till 25 % reward-rabatt på utvalda produkter i över 250 webbutiker, blant annat 15 % reward-rabatt på Dinprint.se.

Att handla med re:member reward är hur enkelt som helst:

  • Logga in och välj butik. Du loggar in med de fyra sista siffrorna på ditt re:member kreditkort, personnummer och postnummer. När du är inloggad kan du söka efter butik enligt kategori eller fritextsök. Klicka sedan på butikens namn för att gå till butikens hemsida.

  • Handla. Du handlar precis som vanligt med ditt re:memberkort och får en rabatt som dras av från din månadsfaktura. Det kostar aldrig något extra att handla via re:member reward.

  • Rabatten dras av från din nästa faktura från re:member. Rabatten kommer på din månadsfaktura så du behöver inte göra något annat än att betala med ditt re:memberkort. Observera att rabatten inte syns på kvittot från butiken, den ser du först på din månadsfaktura från re:member. Samtliga reward-rabatter gäller exklusive moms- och fraktkostnader.

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2018-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.