tapet-barnrum.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

En tapet i barnrum gör rummet mer fantasifullt!

Funderar du på att sätta upp tapet i barnrum? Med en fototapet kan du välja mellan olika häftiga motiv som ger rummet den rätta känslan för ditt barn!

Det kan vara både spännande och roligt att inreda barnrummet. Du kan du låta fantasin flöda och skapa en helt egen värld för ditt barn. Varför inte inreda rummet till en rymdstation mitt ute bland stjärnorna? Eller vad sägs som en hästhage fylld med galopperande ardennerhästar? Det är mycket enklare än vad man kanske tror. Med en ny fototapet kan du förvandla hela barnrummet på bara några timmar. 

Tapeter som är gjorda för barn

Alla som har barn vet att man får räkna med lite slitage på väggarna. I ett barns ögon kan en vit tapet kännas lika inbjudande att rita på som ett teckningsblock. I takt med att barnet växer förändras hans eller hennes intressen och uppfattning om vad som är snyggt och coolt. När ditt barn som kommer upp i tonåren kan tapeterna kännas lite barnsliga för honom eller henne. Då kan en fototapet som speglar barnets intressen eller bara något som barnet tycker är snyggt vara något! 

Ge ditt barn ett husdjur

Djur är något de flesta barn uppskattar och tycker är kul. Varför inte tapetsera barnrummet med djurmotiv? Här finns alla möjligheter. Kanske ett häftigt och exotiskt djurmotiv så som en djungeltapet med lemurer, en lejonkungentapet eller en tapet med pandor?

Läs också vår artikel om hur du kan välja tapeter i sovrum här.

Rena rama djungel-tapeten

Väljer du en fototapet till barnrummet behöver du inte begränsa dig till ett enstaka djur eller mönster. Varför inte förvandla hela rummet till en tropisk djungel med papegojor och apor bland grönskan på alla väggarna? 

Tapet i barnrum för alla åldrar

Vad våra barn föredrar och vad som är ”inne” är svårt att veta när de börjar närma sig tonåren. Men i takt med att deras preferenser förändras finns det alltid nya motiv som kan falla dem i smaken.

Plötsligt kanske barnrummet bör se ut som en grafitimålning eller en sportarena. Även här finns hur mycket som helst att välja mellan, även om det är hela rummet eller bara en garderobsdörr som ska tapetseras. 

Läs och få inspiration till hur du väljer tapeter i köket här. 

Skapa en ny värld

Med en fototapet är det bara fantasin som sätter gränserna. Vilket rum som helst kan förvandlas till vad som helst och det finns alla möjligheter att ge fantasin lösa tyglar. Gillar ditt barn fotboll kanske denna fotbollstapet kan vara något?

En fototapet gör hela barnrummet mer spännande, roligt och unikt. Inga önskemål är omöjliga. Så nästa gång ditt barn säger att han eller hon vill ha en häst eller en resa till rymden svarar du helt enkelt: ”Det fixar jag”.

Få rabatt på tapet i barnrum med re:member reward

re:member reward är ett förmånsprogram för dig som har ett re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort. Du får upp till 25 % reward-rabatt på utvalda produkter i över 300 webbutiker, blant annat  på Beijer Bygg eller VidaXL som har massvis med fototapeter. 

Att handla med re:member reward är hur enkelt som helst:

  • Logga in och välj butik. Du loggar in med de fyra sista siffrorna på ditt re:member kreditkort, personnummer och postnummer. När du är inloggad kan du söka efter butik enligt kategori eller fritextsök. Klicka sedan på butikens namn för att gå till butikens hemsida.

  • Handla. Du handlar precis som vanligt med ditt re:memberkort och får en rabatt som dras av från din månadsfaktura. Det kostar aldrig något extra att handla via re:member reward.

  • Rabatten dras av från din nästa faktura från re:member. Rabatten kommer på din månadsfaktura så du behöver inte göra något annat än att betala med ditt re:memberkort. Observera att rabatten inte syns på kvittot från butiken, den ser du först på din månadsfaktura från re:member. Samtliga reward-rabatter gäller exklusive moms- och fraktkostnader.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.