koksrenovering-kreditkort.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Köksrenovering - Quickfix till köket

En köksrenovering är knappast någon billig sak, men det finns mängder av smarta sätt för att förändra köket utan en stor budget. Ett sätt är att försöka hitta erbjudanden på billiga kök och delar till köket. Vi har samlat flera smarta quickfix till ditt kök, vissa billigare, andra lite dyrare. Dessa kan du utföra själv utan att behöva ta ett stort lån.

Först och främst är det bra om du tar fram en budget när du ska göra en köksrenovering, även om den inte är särskilt hög. Beroende på hur stor förändring du vill ha i ditt kök kan allt från några hundralappar till några tusenlappar räcka lång väg. Om du fokuserar på vad som syns tydligt i ditt kök kan du skapa stor förändring genom att byta ut eller ändra just dessa saker. 

Köksluckor är något som du ganska enkelt och billigt kan byta för att skapa en helt ny känsla i köket. För en billigare quickfix kan det räcka med att måla om köksluckorna. Välj en färg du gillar och sätt igång att måla. Det går även att tapetsera köksluckor, något som kan bli väldigt fräckt. Ett annat sätt att skapa en ny finish i köket är genom att byta ut alla handtag och knoppar till något nytt. Om du har en högre budget kan du byta ut alla köksluckor mot helt nya. Det finns mängder av snygga köksluckor att välja bland. 

Färger är något som verkligen ger ett rum en ny känsla. En smart och kostnadseffektiv quickfix i köket är att måla om väggarna eller tapetsera. Du kan även skapa en stor förändring genom att byta kakel, något som dock kan bli dyrt. För en billigare variant av detta räcker det med att måla om kaklet. Matcha gärna färger genom att exempelvis låta köksmattan gå i samma toner som köksluckorna eller vissa accentfärger i kaklet. Även inredningsdetaljer som vackra burkar, tavlor och krukor blir snyggt om de går i samma färgton.

Skapa dina egna möbler

Istället för att köpa nya köksmöbler kan du ge dina befintliga en uppfräschning. Måla om köksstolarna eller slipa köksbordet för att skapa en lantlig stil. Du kan göra stora fynd på loppisar och auktioner och dessutom hitta väldigt unika möbler. För en liten summa kan du köpa många nya produkter till ditt nya kök och genom att lägga den sista touchen själv sätter du en egen prägel på inredningen.

Skapa dina egna möbler

Även om det finns många billiga quickfix för köksrenovering är vissa delar i den nya inredningen mer kostsamma. Du kan såklart välja att endast göra billigare förändringar. Men om du vill skapa en helt ny inredning och om du behöver nya hushållsmaskiner som vitvaror, kan det vara bra att spara lite pengar.

Med kreditkort från re:member har du alltid tillgång till en kredit när du väl hittat ett erbjudande. I våra kreditkort har du tillgång till Trygghetspaketet som bland annat innehåller en smart prisgaranti och en allriskförsäkring som är giltig i två år. Skulle du betala dina nya hushållsmaskiner med våra kreditkort får du alltså en försäkring som skyddar dig om du skulle bli av med varan eller om den skulle gå sönder.

Läs mer om våra kreditkort och beställ ett kort här om du inte redan har ett kreditkort från re:member.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.