ikea-hacks.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

IKEA-Hacks – Ge dina IKEA-möbler nytt liv

De flesta av oss har en eller flera möbler från IKEA i hemmet, oftast även prylar, inredningsdetaljer och hushållsprodukter. Det är inte konstigt att IKEA är så populärt världen över – företaget tillverkar och säljer prisvärda och snygga möbler av hög kvalitet. Men visst kan en del av möblerna vara lite tråkiga och opersonliga, särskilt när alla – runt om i världen, har dem. För att snabbt ge dina IKEA-möbler nytt liv under en regnig dag kan du använda dig av våra smarta IKEA-hacks.

IKEA är särskilt bra för dig som är ungdom eftersom studenter och ungdomar oftast inte har så mycket pengar. Att handla på IKEA ger dig möjligheten att köpa vackra möbler som du sedan kan sätta din personliga prägel på. Kanske har du en Expedit-hylla från IKEA? Om du istället för att ställa hyllan upp lägger den ner, får du en helt ny möbel. Du kan antingen fästa små kuddar under hyllan och sedan använda möbeln som en snygg och annorlunda bänk. Eller så kan du montera fast hjul under hyllan och använda den som Tv-möbel. Det finns mängder av smarta knep för att få ut så mycket som möjligt av dina IKEA-möbler.

Handla smart  

Även om det är billigt att handla på IKEA räknas varenda krona, vilket kan bli kännbart om man t.ex. är student. Förutom möbler till din egen lya behöver du även köpa andra saker som exempelvis kurslitteratur. För att du ska ha en bra likviditet och slippa reservera större belopp på bankkortet kan du använda vårt kreditkort re:member flex. Genom att använda kreditkort från re:member slipper du årsavgift och du får dessutom upp till åtta veckors räntefri återbetalningsperiod. Detta är perfekt om du behöver göra större möbelinköp eller liknande. Läs gärna mer om våra kreditkort student och ta del av fördelarna med re:member flex.

Renovering av IKEA-möbler

När det kommer till att renovera IKEA-möbler är det bara fantasin som sätter gränser för vad du kan åstadkomma. Oavsett om du är händig, gillar att pyssla eller om du vill bygga om dina IKEA-möbler finns roliga hacks att välja bland. För dig med en kreativ ådra kan du med fördel måla om dina IKEA-möbler eller göra olika mönster på möblerna. Om du inte vill göra någon större förändring kan du exempelvis byta ut knoppar och lådhandtag eller sätta in belysning i ett skåp. Många som gillar att sy har köpt billiga IKEA-möbler och sedan sytt fodral till fåtöljer, stolar eller till och med soffor.

Ge dina IKEA-möbler nytt liv

Att renovera IKEA-möbler är både roligt och kostnadseffektivt. Du kan med enkla knep förvandla dina billiga möbler till något som ser exklusivt och dyrt ut. Ett tips när det kommer till IKEA-hacks är att tänka utanför boxen. En bordslampa skulle exempelvis kunna fungera lika bra som taklampa ovanför sängen, eller två byråer med en bordsskiva kan bli en väldigt snygg köks-ö. För att få mer inspiration kan du kolla på lyckade projekt där olika personer har skapat något helt unikt med billiga IKEA-möbler.

Har du inte redan ett re:member flex kreditkort som du kan använda när du handlar eller renoverar dina IKEA-möbler? Läs mer och beställ re:member flex här.

 

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.