fototapeter.jpg

re:member kreditkort

Har du inte ett re:member-kort?

Ansök om re:member flex här

Låt fantasin flöda med fototapeter!

Fototapeter är populärare än någonsin. Borta är 80-talets begränsade motivsortiment och krångliga mönsterpassningar. Dagens moderna fototapeter är enklare än någonsin att sätta upp på väggen och när det gäller motiv är det bara fantasin som sätter gränserna.

Går du i renoveringstankar? Är du trött på vita väggar och känner att det är dags för något nytt? Vill du inte bara skapa en ny känsla i rummet utan kanske en helt ny värld? Då kan en fototapet vara något för dig. 

Personligare fototapeter

Att fototapeter är populärare än någonsin råder det inget tvivel om. Modern teknik har gjort det möjligt att tillverka och enkelt sätta upp nästan vilka motiv som helst. Istället för att som tidigare välja från ett begränsat och massproducerat urval kan du nu få en unik tapet som passar just din personlighet.

Få mer inspiration om tapeter till sovrum här.

Må bättre med en fototapet

Öppna landskap, djungelmotiv och mer stilrena mönster med gröna blad verkar vara något som går hem hos de flesta. Men det finns också många som beställer fototapeter med olika strukturer, till exempel träpaneler i olika utföranden.

Kanske är det så att naturmotiven är populära därför att de ger positiva effekter. Forskning har nämligen visat att människans humör är starkt relaterat till natur och grönska. Skogsmiljöer, även i virtuell form, aktiverar de system i kroppen som får oss att känna lugn och ro, vilket gör att vi lättare kan återhämta oss från oro och stress.

Enklare än någonsin

Fototapeterna har utvecklats en hel del sedan 80-talets barnrum med motorcykelmotiv på insidan av garderoben. Då fick man lägga ut små fyrkantiga bitar i ett stort mosaikmönster över hela golvet och noggrant pussla ihop dem och se till så att ingen bit fattades. Sedan skulle varje liten bit penslas med tapetklister för att sedan monteras på väggen. Nu är det betydligt enklare. 

Läs mer om tapeter till barnrum här.

Våga vara lite galen

Med fototapeter är det bara fantasin som sätter gränserna. Eftersom de är så enkla att sätta upp går de också att placera nästan var som helst. Varför inte välja en blå himmel med vita moln till taket?

Vare sig du vill gå loss ordentligt eller bara piffa upp en smula finns det garanterat en fototapet för dig, det är det som är det fina med fototapeter. Så ta chansen att drömma fram din favoritmiljö och gör den till verklighet. Nu när det finns snygga, billiga och praktiska fototapeter behöver du inte längre nöja dig med kala vita väggar i din bostad.

Få mer inspiration om tapeter till vardagsrum här.

Få rabatt på fototapeter med re:member reward

re:member reward är ett förmånsprogram för dig som har ett re:member flex eller re:member Mastercard kreditkort. Du får upp till 25 % reward-rabatt på utvalda produkter i över 300 webbutiker, bland annat Beijer Bygg eller VidaXL som har massvis med fina fototapeter. 

Att handla med re:member reward är hur enkelt som helst:

  • Logga in och välj butik. Du loggar in med de fyra sista siffrorna på ditt re:member kreditkort, personnummer och postnummer. När du är inloggad kan du söka efter butik enligt kategori eller fritextsök. Klicka sedan på butikens namn för att gå till butikens hemsida.

  • Handla. Du handlar precis som vanligt med ditt re:memberkort och får en rabatt som dras av från din månadsfaktura. Det kostar aldrig något extra att handla via re:member reward.

  • Rabatten dras av från din nästa faktura från re:member. Rabatten kommer på din månadsfaktura så du behöver inte göra något annat än att betala med ditt re:memberkort. Observera att rabatten inte syns på kvittot från butiken, den ser du först på din månadsfaktura från re:member. Samtliga reward-rabatter gäller exklusive moms- och fraktkostnader.

re:member flex: Ordinarie årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 39 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 %-24,74 % (2023-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 32 454 kr. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 2 705 kr), årsräntan är 18,73 %, och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: Entercard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.