stopservice.jpg

re:member StopService

Är du rätt försäkrad?

Det finns en mängd olika försäkringar till ditt kort, har du valt dina?

Läs mer 

Att bli av med plånboken är jobbigt – på flera sätt. Vad hade du i den? Vart ska du ringa? Tänk om du missar att spärra något och kontot töms? Med re:member StopService får du all hjälp – med ett enda telefonsamtal.

Ett samtal räcker

Bankkort, kreditkort, bensinkort, körkort… Vet du alla nummer du ska ringa om du blir av med dem? Med StopService ringer du bara ett enda samtal, så spärrar vi allt som du har registrerat hos oss. 

Spärra mobilen

Med StopService kan du registrera både mobilen och mobilnumret. Blir du av med mobilen ringer du bara till oss, så spärrar vi även den åt dig.

Nödhjälp på resan

Blir du av med din plånbok när du är utomlands, kan du helt räntefritt få låna upp till 10 000 kr i landets valuta. Du kan också få låna upp till motsvarande 15 000 kr för att köpa biljetter så du kan ta dig hem igen. 

Hela familjen till samma pris

Årsavgiften, 369 kronor, gäller för hela familjen. Du kan registrera samtliga hushållsmedlemmars kort,id-handlingar och mobiltelefoner hos StopService
– utan att du behöver betala någonting extra, det ingår i årsavgiften.

Nyckelbricka

I StopService ingår också en bricka med ett personligt registreringsnummer som du fäster på nyckelknippan, vilket ökar dina chanser att få tillbaka nycklarna. Upphittaren uppmanas att lägga hela knippan i brevlådan. När vi får den, kollar vi upp registreringsnumret och kontaktar dig. 

ID-Skydd 

ID-Skydd innebär bland annat att du som kund alltid kan ringa supporten för att få personlig assistans – dygnet runt! 

Anmäl dig redan idag – för säkerhets skull!

Priset för tjänsten är 369 kronor och gäller för hela familjens, kort, mobiltelefoner, id-handlingar och nycklar. Ladda hem en anmälningsblankett eller följ länken nedan och anmäl direkt på webben. 

Läs mer om re:member StopService

Villkor för re:member StopService