reseforsakring-pa-mastercard-kort.jpg

Kompletterande reseförsäkring på re:member flex Mastercard kreditkort

re:member kreditkort

Ansök om re:member flex Mastercard kreditkort och få tillgång till den kompletterande reseförsäkringen. 

 

Det kan snabbt bli en dyr och obehaglig upplevelse om du glömmer bort att kontrollera dina reseförsäkringar innan du bokar och betalar din resa. Med re:member flex Mastercard kreditkort får du en kompletterande reseförsäkring och slipper oroa dig. 

Avbeställningsskydd ingår i den kompletterande reseförsäkringen

Med ett kreditkort från re:member slipper du tänka på om du har reseförsäkring eller inte och istället koncentrera dig på allt annat som behöver ordnas inför din resa. Kanske gäller det att hitta någon som kan vattna blommorna under tiden ni är bortresta, ta in posten eller kanske passa den fyrbenta familjemedlemmen. När du betalat mer än 50 % av resan med ett re:member flex Mastercard kreditkort så ingår en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. Avbeställningsskydd är bra att ha om du blir akut sjuk och inte kan genomföra resan. Händer det något så se alltid till att skaffa sjukintyg från en läkare innan den planerade avresan.

I re:member kreditkort ingår till exempel ersättning för om ditt bagage inte kommer fram, om du missar en anslutning, om resan blir inställd eller försenad eller om du blir bestulen på dina ID-handlingar. Du kan också få ersättning för självrisken om något skulle hända med den hyrbil eller moped som du betalat med ditt re:memberkort.

Har du just skaffat ett re:member flex kreditkort kan du känna dig trygg. Alla dessa förmåner ingår när du köper din resa med kortet. 

Få tillgång till den kompletterande reseförsäkringen 

För att få tillgång till den kompletterande reseförsäkringen måste du först ha ett re:member flex Mastercard kreditkort. Det är enkelt att ansöka om ett kreditkort från re:member och du får svar inom 4-5 arbetsdagar. Ansök om ett re:member flex kreditkort idag, så har du alltid ett kort i reserv när du ska ut och resa. 

re:member flex:  Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74 % - 24,74 % (2018-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67 % vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån). Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24 %, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller. För fullständiga villkor tryck här.

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org nr 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.