Par i soffa bläddrar i katalog. Jämför våra kreditkort för att hitta det som passar just dig.
  1. Start
  2. Kreditkort
  3. Jämför våra kreditkort

Jämför våra kreditkort

re:member flex

Ingen årsavgift, individuell ränta och rabatt i över 250 webbutiker.

Läs mer om flex

re:member handlar om dig och din vardag. Smarta betallösningar som passar ett aktivt liv. Med re:member får du tillgång till en mängd försäkringar och spännande tilläggstjänster. Dessutom kan du känna dig helt trygg med att kortet fungerar på resan, inget annat kort är mer accepterat över hela världen.

Välj mellan re:member flex – helt utan årsavgift eller re:member more – kreditkortet med bonus och elva smarta försäkringar. Oavsett vilket, har du kontroll över dina inköp och väljer själv om du vill betala allt eller dela upp betalningen. Med re:member kreditkort är det du som har kontrollen.

Har du valt rätt kort?

    more        flex     
re:member reward (rabatt i över 250 webbutiker)
   
Bonus på alla inköp
 

 

Resepaketet more ingår
   
Utan årsavgift
   
Individuell ränta
   
Tre valfria försäkringar ingår
   
Upp till 8 veckor räntefritt kredit
   
Utan årsavgift första året
   
Koppla på extra försäkringar
   
Räntefri delbetalning
   
Mina Sidor och app
   
remember-flex-kortet.png

re:member flex

re:member flex är kortet för dig som vill ha ett enkelt och smidigt kreditkort. Du får dessutom upp till 25% rabatt i över 250 webbutiker.

remembe-more-kortet.png

re:member more

re:member more är ett smart kreditkort för dig som vill ha mer. Med bonus på alla inköp och ett omfattande reseskydd är det ett exklusivt kreditkort med många förmåner.

re:member flex: Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 792 kr/mån).**

re:member more: Ordinarie årsavgift 295 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Kreditränta f.n. 16,24 % (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (17,00 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 714 kr (avbetalningsbelopp i snitt 1 810 kr/mån) med årsavgift.*

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.

* Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

** Det sammanlagda beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kreditgivare: EnterCard Group AB (org. nr. 556673-0585) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.