Par i soffa bläddrar i katalog. Jämför våra kreditkort för att hitta det som passar just dig.
  1. Start
  2. Kreditkort
  3. Jämför våra kreditkort

Jämför våra kreditkort

re:member flex

Ingen årsavgift
, individuell ränta och upp till 8 veckors räntefri kredit.

Läs mer om flex

re:member handlar om dig och din vardag. Smarta betallösningar som passar ett aktivt liv. Betala med re:member kreditkort på internet och fler än 37 miljoner ställen runt om i världen.

Välj mellan re:member flex – helt utan årsavgift eller re:member more – kreditkortet med bonus och elva smarta försäkringar. Med vårt klassiska re:member-kort väljer du själv dina försäkringar.

Oavsett vilket, har du kontroll över dina inköp och väljer själv om du vill betala allt eller dela upp betalningen. Med re:member kreditkort är det du som har kontrollen.

Har du valt rätt kort?

    more        flex     re:member   
Bonus på alla inköp
     
Resepaketet more ingår
     
Utan årsavgift
     
Individuell ränta
     
Tre valfria försäkringar ingår
     
Upp till 8 veckor räntefritt kredit
     
Utan årsavgift första året
     
Koppla på extra försäkringar
     
Räntefri delbetalning
     
Mina sidor
     
Flicka i bil. re:member flex är kortet för dig som vill ha mer frihet i vardagen.

re:member flex

re:member flex är kortet för dig som vill ha ett enkelt och smidigt kreditkort. Du bestämmer själv hur du vill betala tillbaka – allt på en gång eller lite varje månad.

Vänninor njurter av att åka cab. re:member more är kortet för dig som vill ha mer.

re:member more

re:member more är ett smart kreditkort för dig som vill ha mer. Med bonus på alla inköp och ett omfattande reseskydd är det ett exklusivt kreditkort med många förmåner.

Skrattande par i vattenrutschkana. Kreditkortet kan användas till både stort och smått.

re:member Mastercard

re:member Mastercard är ett flexibelt kreditkort med ett förmånligt försäkringsskydd – där du själv väljer vad som är viktigt för dig

re:member flex: Årsavgift 0 kr. Aviavgift vid e-faktura 0 kr (pappersfaktura 29 kr). Årsräntan sätts individuellt och är 9,74%-24,74% (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 14,67% vid betalning med e-faktura. Det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 506 kr.*

re:member more: Ordinarie årsavgift 295 kr. Aviavgift 0 kr e-faktura (29 kr pappersfaktura). Kreditränta f.n. 16,24 % (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (17,00 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 714 kr kr med årsavgift.**

re:member Mastercard: Ordinarie årsavgift 195 kr. Aviavgift 0 kr e-faktura (29 kr pappersfaktura). Kreditränta f.n. 16,24 % (2016-01-01), rörlig. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan 13,78 % utan årsavgift (15,89 % med årsavgift) och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 614 kr med årsavgift.**

Kontantuttag kostar 3 % av uttaget belopp, dock lägst 35 kr per uttag. Valutaväxlingspåslag är 1,75 % på valutakursen. Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 3 %. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 200 kr, men högst skulden på kontot. Avtalet gäller tillsvidare och ångerrätt gäller.

* Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader, årsräntan är 17,24%, att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

** Det sammanlagda beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten är återbetald på 12 månader och att 39 räntefria dagar utnyttjas samt att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag och pappersfaktura.

Kreditgivare: EnterCard Sverige AB (org nr 556673-0593) 105 34 Stockholm. Företaget står under tillsyn av Finansinspektionen.